H gbet θα έχει την υποστήριξη της King Bet!

Newsroom
H gbet θα έχει την υποστήριξη της King Bet!

bet365

Η gbet θα έχει την υποστήριξη της εφημερίδας King Bet και του kingbet.net, ο νο1 σε αναγνωσιμότητα στοιχηματικός ιστότοπος.

Καλός (κουβάς) ο Γερο-Γιοβάισα, καλή χρυσή και άγια η G-Betting αλλά όταν έχεις την δυνατότητα να συνεργαστείς με τους κορυφαίους στο κομμάτι του στοιχήματος (και όχι μόνο) τότε το κάνεις. Και η gbet θα έχει την υποστήριξη των καλύτερων. Η King Bet θα δίνει καθημερινά τις προβλέψεις της, τις αναλύσεις της αλλά και χρηστικές οδηγίες για το στοίχημα, το καζίνο και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Από Oscar μέχρι Masterchef...

Ποια είναι η Κing Bet

Η King Bet κυκλοφορεί στην έντυπη μορφή της πανελλαδικά από το 2007 και ηλεκτρονικά εδώ και μία δεκαετία. Εκατοντάδες έμπειροι αλλά και νέοι δημοσιογράφοι έχουν εργαστεί και συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της μεγάλης οικογένειας του «βασιλιά», προσφέροντας γνώση, ενημέρωση και άποψη.

Το kingbet.net αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία των παικτών του στοιχήματος, προσφέροντας αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά, στατιστικά και τρέχουσα ειδησεογραφία. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις είναι ο Νο.1 σε αναγνωσιμότητα στοιχηματικός ιστότοπος, ευρύνοντας συνεχώς τις παροχές προς το αναγνωστικό κοινό και συμβαδίζοντας με την τεχνολογία

Μπορείτε να ακολουθήσετε την King Bet και στο κανάλι του youtube, όπως και στους ενεργούς λογαριασμούς που διατηρεί σε facebook, twitter, instagram και twitch!

 

Τελευταία Νέα