Στο Gazzetta μιλούν οι πρωταγωνιστές! (vid)

Βασίλης Τσίγκας
Στο Gazzetta μιλούν οι πρωταγωνιστές! (vid)
Το 2021 παρέλασαν από τις οθόνες σας Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, πρωταγωνιστές της μεγάλης, της μικρής και της… πιο μικρής οθόνης. Το 2022 ετοιμαστείτε για πολλά περισσότερα.

Πέρυσι τέτοια εποχή πήραμε μια απόφαση στο Gazzetta: να αναβαθμίσουμε το περιεχόμενό μας στο κανάλι μας στο Youtube (κάντε κι ένα subscribe παρεμπιπτόντως), παρουσιάζοντας μια σειρά εκπομπών και συνεντεύξεων, που θα είχαν σε πρώτο κάδρο αυτούς που πρέπει: τους πρωταγωνιστές!

Η ελπίδα ήταν να ανταποκριθείτε κι εσείς οι αναγνώστες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της χώρας και να γίνεται σιγά-σιγά και τηλεθεατές.

Για να δούμε πώς πήγε αυτό: Τις τελευταίες 365 ημέρες τα βίντεό μας είχαν 5.982.519 προβολές, καταναλώθηκαν 568.951 ώρες σε χρόνο παρακολούθησης και οι συνδρομητές μας αυξήθηκαν κατά 13.765.

Περιττό να πούμε, ότι το πείραμα πέτυχε! Αυτό δεν σημαίνει, ότι πανηγυρίζουμε, όμως νιώθουμε ότι σας χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη.

Ξέρουμε, ότι για τα δεδομένα μιας πλατφόρμας, όπως το YouTube, τα συγκεκριμένα νούμερα μπορεί να φαντάζουν μικρά, όμως για μας είναι περισσότερο από αρκετά για να ρίξουμε ακόμα περισσότερο βάρος εκεί.

Η λογική μας δεν θα αλλάξει. Έχουμε αποφασίσει, ότι τον λόγο πρέπει να τον έχουν οι πρωταγωνιστές, είτε είναι αθλητές είτε καλλιτέχνες είτε ανήκουν σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας μας.

Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με νέες εκπομπές που προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή, με τις αγαπημένες σας να συνεχίζουν και να αναβαθμίζονται. Ένα είναι σίγουρο: το 2022 θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

 

Τελευταία Νέα