Gazzetta σημαίνει «τα πάντα»

Newsroom
Gazzetta σημαίνει «τα πάντα»

bet365

Αποστολή στη Σερβία, Rally Acropolis και GazzettaforHer. Το Gazzetta μέσα σε μία εβδομάδα έβγαλε τρεις διαφορετικές custom pages με unique περιεχόμενο.

Ενα ταξίδι στην Σερβία με premium συνεντεύξεις. Κάλυψη του πιο ιστορικού αγώνα motorsport στην Ελλάδα. Ενημέρωση-εκπαίδευση για το κοινωνικό φαινόμενο της γυναικοκτονίας. Gazzetta σημαίνει «τα πάντα» και γι' αυτό δημιουργήσε τρεις custom pages μέσα σε μια εβδομάδα.

Την Δευτέρα (6/9) το Gazzetta έβγαλε στον «αέρα» την σελίδα «The Obradovic Effect». Ο Γιάννης Σταυρουλάκης ταξίδεψε στην Σερβία για να αναλύσει το project της Παρτιζάν το οποίο αρχίζει με την μεγαλύτερη κίνηση του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Βελιγράδι. Και στην συγκεκριμένη σελίδα είναι συγκεντρώμενες όλες οι μεγάλες συνέντευξεις που έγιναν.

Φυσικά του Ζοτς, αλλά και του Ντέγιαν Μποντιρόγκα και του Ζόραν Σάβιτς και του Σάσα Ντανίλοβιτς. Συνολικά 8 θέματα από το ταξίδι στην Σερβία που αναλύουν τα όσα θέλει να κάνει η Παρτιζάν αρχής γενομένης με την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Την Πέμπτη (9/9) το Gazzetta δημιούργησε την δική του σελίδα για το EKO Rally Acropolis. Μία σελίδα στην οποία υπήρχε ο αναλυτικός οδηγός για τον ιστορικό αγώνα ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οποία υπήρχαν όλες οι ειδήσεις.

Το Gazzetta βρέθηκε στο κέντρο της δράσης με την ομάδα του InMotion και τον Πάνο Σεϊτανίδη και σας μετέφερε κάθε πληροφορία και εικόνα από τον αγώνα ο οποίος επέστρεψε μετά από 8 χρόνια.

Την Παρασκευή (10/9) βγήκε η τρίτη και τελευταία -για την προηγούμενη εβδομάδα- custom page για την οποία ήμασταν πιο περήφανοι από κάθε άλλη. Το Gazzetta πήρε θέση (και θα πάρει και σε άλλα σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας μας) για τις γυναικοκτονίες. Το gazzettaforHer δεν είναι απλά μια σελίδα που επικοινωνεί ένα μήνυμα.

Είναι μια σελίδα η οποία θα έχει σκοπό να εκπαιδεύσει το ανδρικό (και όχι μόνο) κοινό του Gazzetta. Μία σελίδα στην οποία θα φιλοξενηθούν έρευνες, συνεντεύξεις και θέματα για το συγκεκριμένο θέμα. Και φυσικά με ξεκάθαρη θέση. Οχι, άλλη γυναικοκτονία.

Τρεις διαφορετικές custom pages μέσα σε μια εβδομάδα στο περιβάλλον του Gazzetta με unique περιεχόμενο.

Και η σεζόν μόλις ξεκίνησε.

 

Τελευταία Νέα