Γκαρσία για Μπαρτσελόνα: «Πάντα έλεγα ότι θα γυρίσω σπίτι...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκαρσία για Μπαρτσελόνα: «Πάντα έλεγα ότι θα γυρίσω σπίτι...» (vid)

bet365

Ο Έρικ Γκαρσία υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πάντοτε είχε στόχο να επιστρέψει στο «σπίτι» του, την Βαρκελώνη.

Ο 20χρονος αμυντικός πριν από μια τετραετία αποφάσισε να μετακινηθεί στην Αγγλία και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Μάντσεστερ Σίτι, καταφέρνοντας να καταγράψει ορισμένες συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.

Από την ημέρα που έφυγε από την Masia πάντοτε υπήρχε στο μυαλό του το κομμάτι εκείνο που του έλεγε πως θα κατάφερνε κάποια στιγμή να ντυθεί ξανά με τα μπλαουγκράνα και αυτό ήρθε εν έτει 2021.

«Από την πρώτη στιγμή που έφυγα πάντοτε έλεγα ότι θα επέστρεφα στο σπίτι μου κάποια στιγμή. Η Μπαρτσελόνα είναι το κορυφαίο κλαμπ στον κόσμο.

To 2017 έφυγα γιατί ο σύλλογος δεν έδειχνε να νοιάζεται τόσο πολύ για τις υποδομές του και το πρότζεκτ στο Μάντσεστερ φαινόταν ελκυστικό. Είμαι ευγνώμων για όσα πέτυχα εκεί» είπε ο Έρικ Γκαρσία κατά την παρουσίασή του από τους Καταλανούς, που το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσαν και τον Σέρχιο Αγουέρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα