Ο Μαρινάκης ανέβασε φωτογραφία με Ντέκο και Τικίνιο

Ο Μαρινάκης ανέβασε φωτογραφία με Ντέκο και Τικίνιο

Ο Μαρινάκης ανέβασε φωτογραφία με Ντέκο και Τικίνιο

bet365

Μετά τις υπογραφές, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβασε στο instagram φωτογραφία του με τον Τικίνιο και τον Ντέκο.

Ο Τικίνιο ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβασε στο instagram φωτογραφία του με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά και με τον εκπρόσωπό του, Ντέκο.

«Καλώς ήρθες Τικίνιο στην οικογένεια του Ολυμπιακού» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Πόρτο, που λειτουργεί πια ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνόδευσε τον Τικίνιο στην Ελλάδα, ενώ το Σάββατο (29/5) είχε δώσει το παρών στον τελικό του Champions League στο Ντραγκάο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος Ντέκο εκπροσωπεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών, τον Μολδαβό αριστερό μπακ Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα