Σερβία: Με Γιόκιτς, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι η προεπιλογή!

Σερβία: Με Γιόκιτς, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι η προεπιλογή!

Σερβία: Με Γιόκιτς, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι η προεπιλογή!

bet365

Γνωστά έγιναν τα ονόματα της Σερβίας που κάλεσε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ για το Προολυμπιακό. Μέσα οι Γιόκιτς, Μίτσιτς, Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι.

Η Σερβία μετρά αντίστροφα για το Προολυμπιακό θα διοργανώσει από τις 29 Ιούνη μέχρι τις 4 Ιούλη στο Βελιγράδι.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε γνωστή την προεπιλογή για το τουρνουά και υπάρχουν αρκετοί παίκτες γνώριμοι στο ελληνικό κοινό. Φυσικά οι Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι, αλλά και οι Τέοντοσιτς και Μίτσιτς που αναδείχθηκε MVP του Final 4 της Euroleague. Ξεχωρίζει ο υποψήφιος MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς.

Aναλυτικά οι παίκτες της προεπιλογής: Γιόβιτς, Μίτσιτς, Τεόντοσιτς, Αβράμοβιτς,Ντόμπριτς, Μπιέλιτσα, Νταβίντοβατς, Πετρούσεφ, Μπογκντάνοβιτς, Άντζουσιτς, Γιάραμαζ, Λάζιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ίλιτς, Μιλουτίνοφ, Μαριάνοβιτς, Ραντούλιτσα, Σμαϊλάγκιτς, Γκούντουριτς, Γιόκιτς, Ποκουσέφσκι, Μαρίνκοβιτς και Νέντοβιτς.

Στο Προολυμπιακό οι Σέρβοι έχουν στον ίδιο όμιλο Πουέρτο Ρίκο, Φιλιππίνες και Δομινικανή Δημοκρατία. H Eθνική Σερβίας, θέλει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και να πάρει 2ο σερί μετάλλιο, αφού και το 2016 στο Ρίο είχε ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα