Roland Garros: Στον δεύτερο γύρο η Σβίατεκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γιούβαν

Roland Garros: Στον δεύτερο γύρο η Σβίατεκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γιούβαν

bet365

Η κάτοχος του περσινού Roland Garros, Ιγκα Σβίατεκ, ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο της, επικρατώντας της Σλοβένας Γιούβαν με 2-0 σετ.

Αν και τα βρήκε σκούρα στο δεύτερο σετ, η Ιγκα Σβίατεκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κάγια Γιούβαν και έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου της στο Roland Garros.

Η Πολωνή επικράτησε με 2-0 σετ σε 1 ώρα και 27 λεπτά, κερδίζοντας δια περιπάτου το πρώτο (6-0), αλλά με αρκετές δυσκολίες το δεύτερο (7-5).

Στο πρώτο σετ η Σβίατεκ τα έκανε όλα σωστά. Κέρδισε το 70% των πόντων που σέρβιρε η αντίπαλός της, τελείωσε αβίαστα τα γκέιμς στο δικό της σερβίς και έκανε εύκολα το 1-0.

Η Γιούβαν, Νο101 στον κόσμο, της έβαλε δύσκολα όμως στη συνέχεια. Βελτιώνοντας αισθητά το σερβίς της, βρήκε μπρέικ και είχε καλύτερα χτυπήματα από την αντίπαλό της (18 winners έναντι 12 της Σβίατεκ). Ομως η Πολωνή απάντησε γρήγορα στα μπρέικ και κατάφερε στο υπέρ της 6-5 να σπάσει ξανά το σερβίς της, για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πέντερσον (Σουηδία) και Ρότζερς (ΗΠΑ).

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα