Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 9-7: Η Ευρώπη πλησιάζει

Newsroom
Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 9-7: Η Ευρώπη πλησιάζει

bet365

Ο Υδραϊκός απέχει μια νίκη από την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και παράλληλα την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Υδραϊκός έκανε την πρώτη από τις δύο απαιτούμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Η ομάδα της Ύδρας επικράτησε της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με 9-7 στη σειρά των αγώνων για την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η νίκη για τον Υδραϊκό ήρθε με ένα ξέσπασμα στο τέλος, οι γηπεδούχοι με γκολ από τον Αλμύρα έκαναν το 7-4 και με γκολ των Φώσκολου και Γιάνκοβιτς έφθασαν στο 9-5, με τον ΠΑΟΚ απλά να μειώνει.

Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο την Τρίτη (24/5, 14:300 κι αν χρειαστεί και 3ο οι ομάδες θα συναντηθούν ξανά στον Άλιμο την Πέμπτη (26/5, 16:30).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 3-1, 3-3.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 4, Φώσκολος 2, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Λασκαρίδης, Σάλεχ, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τότης 1, Καμπαριανός.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα