Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 9-7: Η Ευρώπη πλησιάζει

Newsroom
Υδραϊκός - ΠΑΟΚ 9-7: Η Ευρώπη πλησιάζει

bet365

Ο Υδραϊκός απέχει μια νίκη από την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και παράλληλα την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Υδραϊκός έκανε την πρώτη από τις δύο απαιτούμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Η ομάδα της Ύδρας επικράτησε της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με 9-7 στη σειρά των αγώνων για την 5η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η νίκη για τον Υδραϊκό ήρθε με ένα ξέσπασμα στο τέλος, οι γηπεδούχοι με γκολ από τον Αλμύρα έκαναν το 7-4 και με γκολ των Φώσκολου και Γιάνκοβιτς έφθασαν στο 9-5, με τον ΠΑΟΚ απλά να μειώνει.

Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο την Τρίτη (24/5, 14:300 κι αν χρειαστεί και 3ο οι ομάδες θα συναντηθούν ξανά στον Άλιμο την Πέμπτη (26/5, 16:30).

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 3-1, 3-3.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας, Αλμύρας 1, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 4, Φώσκολος 2, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Τζόκας.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Λασκαρίδης, Σάλεχ, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τότης 1, Καμπαριανός.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα