Ο τελικός του Super Bowl είχε λάμψη και από ΟΦΗ

Newsroom
Ο τελικός του Super Bowl είχε λάμψη και από ΟΦΗ

bet365

Σε ένα ακόμα τελικό Super Bowl υπήρχε και «άρωμα» ΟΦΗ, καθώς αυτό που φορούσε η απαστράπτουσα Mary J. Blige ήταν δημιουργία της εταιρίας του αδερφού του ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων».

Για ακόμα μία φορά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, ο τελικός που βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές και κάθε διαφήμιση στο ημίχρονο στοιχίζει χρυσάφι, είχε «άρωμα» ΟΦΗ. Φυσικά αναφερόμαστε στον τελικό του Super Bowl, με τους Λος Αντζελες Ραμς να επικρατούν των Σινσινάτι Μπένγκαλς, με 23-20 κατακτώντας τον τίτλο.

Στον τελικό αυτό, σημείο αναφοράς ήταν το half time show με τους Eminem, Dr Dre, Snoop Dog, Κέντρικ Λαμάρ και Mary J. Blige. Θα πείτε πως είχε άρωμα ΟΦΗ; Η εντυπωσιακή Mary J. Blige φορούσε μια δημιουργία της εταιρίας του Ευάγγελου Μπούση (είναι συνιδρυτής της DUNDAS), αδερφού του ιδιοκτήτη των Κρητικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι πρώτη φορά που «ντύνει» καλλιτέχνη στο «Half Time Show» του Super Bowl, καθώς το ίδιο είχε κάνει και το 2020 με την Shakira στον 54ο τελικό!

Οι Peter Dundas και Ευάγγελος Μπούσης είναι το δίδυμο που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις αστέρων της showbiz όπως οι Beyonce, Ceine Dion, Ciara, Kim Kardashian, Heidi Klum και πολλών ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα