ΝFL: Σαν Φρανσίσκο και Σινσινάτι απέκλεισαν τα Νο1 του ταμπλό σε νεκρό χρόνο (vids)

Newsroom
ΝFL: Σαν Φρανσίσκο και Σινσινάτι απέκλεισαν τα Νο1 του ταμπλό σε νεκρό χρόνο (vids)

bet365

Απίστευτα πράγματα έγιναν στους πρώτους δύο ημιτελικούς των περιφερειών στο NFL.

«Βόμβες» στα play off του NFL, καθώς τα δύο Νο1 σε AFC και NFC, το Τένεσι και το Γκριν Μπέι, αποκλείστηκαν αμφότεροι και μάλιστα και οι δύο σε νεκρό χρόνο με field goal!

To Τένεσι έχασε από τους Σινσινάτι Μπένγκαλς με 19-16, σε ένα παιχνίδι που ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισαν στο τέλος της τρίτης περιόδου. Όλα έδειχναν παράταση στο ματς, όμως ο ΜακΦέρσον με ένα field goal από τις 52 γιάρδες στη λήξη του ματς, έστειλε το Σινσινάτι στην επόμενη φάση.

Στο χιονισμένο Γκριν Μπέι, το Σαν Φρανσίσκο άντεξε και την χιονοθύελλα και την παρέα του Ααρον Ρότζερς. Σε ένα «φτωχό» ματς για τρία 15λεπτα (ήταν 7-3 το ματς για το Γκριν Μπέι), οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 10-3, αλλά η ανατροπή ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Ένα touchdown του Χουφάνγκα το οποίο δεν ήρθε από προσπάθεια της ομάδας του, αλλά από μπλοκ το οποίο έκανε σε επιστροφή μπάλας από το Γκριν Μπέι, έφερε ανέλπιστα ισόπαλο το ματς. Και σε νεκρό χρόνο ο Γκουλντ από τις 45 γιάρδες, έδωσε την νίκη-έκπληξη στο Σαν Φρανσίσκο.

Σήμερα θα γίνουν οι άλλες δύο αναμετρήσεις για τα ημιτελικά των δύο περιφερειών.

Στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος, οι πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Μπακανίρς υποδέχονται τους Λος Αντζελες Ραμς, με τον νικητή να παίζει στον τελικό της περιφέρειας με το Σαν Φρανσίσκο.

Από την άλλη το Σινσινάτι θα περιμένει να μάθει αν θα παίξει με το Κάνσας ή το Μπάφαλο σε ένα ματς που θα αρχίσει ξημερώματα για την Ελλάδα (01:30) και το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα υπό άλλες συνθήκες να είναι και… τελικός καθώς παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα