NFL: Οι Πάτριοτς θυμίζουν τις μέρες… Μπρέιντι, 25-0 την Ατλάντα

Κώστας Ευθυμιάδης
NFL: Οι Πάτριοτς θυμίζουν τις μέρες… Μπρέιντι, 25-0 την Ατλάντα

bet365

Στο 7-4 βελτίωσαν το ρεκόρ τους οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς που με άμυνα «γρανίτη» διέλυσαν τους Ατλάντα Φάλκονς.

Τις παλιές καλές μέρες, όταν είχαν τον Τομ Μπρέιντι, θυμίζουν φέτος οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς στο NFL.

Η ομάδα του Μπιλ Μπέλιτσικ μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα επιθετικά την ομάδα που επί Μπρέιντι έκανε πράγματα και θαύματα επιθετικά, όμως η άμυνά της είναι που τώρα κάνει την δουλειά.

Και το έκανε και με τους Ατλάντα Φάλκονς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, κερδίζοντας με 25-0! Οι Πάτριοτς είχαν όλο κι όλο ένα επιθετικό touchdown, ενώ σκόραραν χάρη στα field goal του Φολκ και ένα touchdown στο τέλος του αγώνα από τον Βαν Νόι, όταν είχαν ήδη κριθεί τα πάντα.

Η άμυνά τους έκανε όλη τη δουλειά καθώς ανάγκασε τον Ματ Ράιαν (quarterback της Ατλάντα) στο χειρότερο ματς στατιστικά της καριέρας του. Με 4 sack και 2 interceptions, ο Ράιαν έμεινε στις 153 γιάρδες με 19/28 προσπάθειες και αντικαταστάθηκε, όπως αντικαταστάθηκε και η ρεζέρβα του, ο Τζος Ρόσεν. Η Ατλάντα ήταν τόσο τραγική που χρησιμοποίησε και τους 3 quarterbacks που έχει, με τον Ρόσεν σε 3 πάσες να δέχεται 1 interception και την μία και μοναδική πάσα που έκανε σε όλο το ματς ο Φελίπε Φρανκς, στο τέλος του αγώνα ουσιαστικά, να δέχεται κι αυτός interception.

Οι Πάτριοτς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 7-4, ενώ η Ατλάντα έχει 4-6. Οι Πάτριοτς ωστόσο δεν οδηγούν την κούρσα στην Ανατολική περιφέρεια της AFC όπου το Μπάφαλο είναι μία νίκη μπροστά. Είναι πάντως για πρώτη φορά, στην μετά-Μπρέιντι εποχή, σε καλό δρόμο για τα play off.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα