Live TV ο τελικός του Red Bull Art of Motion 2021! (vid)

Live TV ο τελικός του Red Bull Art of Motion 2021! (vid)
Δείτε σε live streaming τον κορυφαίο freerunning θεσμό που διοργανώνεται στο Μικρολίμανο!

Το Red Bull Art of Motion επέστρεψε στη χώρα μας και για πρώτη φορά δίνει ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά!

Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου «κονταροχτυπιούνται» σε μια μοναδική πίστα, αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο.

Ένα από τα πρώτα λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλα να υψώνεται γύρω του, φιλοξενεί τον κορυφαίο freerunning διαγωνισμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Η 8η χρονιά του Red Bull Art of Motion στη χώρα μας διεξάγεται επάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών και το μοναδικό σκηνικό, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, θα συμπληρώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών και καλεσμένων.

Μεταξύ των συμμετεχόντων που θα προσφέρουν ένα μαγευτικό θέαμα με τα πιο εντυπωσιακά άλματα, tricks και flips, και ο Ιωακείμ Θεοδωρίδης. Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής Δημήτρης Κυρσανίδης, τέθηκε τελευταία στιγμή νοκ άουτ, ωστόσο θα είναι εκεί για να δώσει το θετικό vibe του!

Μπες τώρα στο live streaming του μεγάλου τελικού και δες τι συμβαίνει

Με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά
Υπό την αιγίδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

 

Τελευταία Νέα