Γκουντούρα: Νίκησε την Γεωργιάδου στο Αλγέρι και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Newsroom
Γκουντούρα: Νίκησε την Γεωργιάδου στο Αλγέρι και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

bet365

Οι Δώρα Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου ξιφομάχησαν στην προημιτελική φάση του αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σπάθη στο Αλγέρι, με την Γκουντούρα να επικρατεί 15-13 και να προκρίνεται στα ημιτελικά, έχοντας εξασφαλίσει μίνιμουμ το χάλκινο μετάλλιο.

Ελληνική μονομαχία προέκυψε ανάμεσα στις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες της σπάθης στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Αλγέρι.

Η Δώρα Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας) και η Δέσποινα Γεωργιάδου (Παναθηναϊκός) έπειτα από τρεις νίκες διασταύρωσαν στα προημιτελικά. Εκεί η Γκουντούρα επικράτησε με 15-13 και συνεχίζει την πορεία της στα ημιτελικά, έχοντας εξασφαλίσει θέση στο βάθρο, σημειώνοντας άλλη μια επιτυχία για την ελληνική ξιφασκία.

Η Δώρα Γκουντούρα, μέλος της Team Future της Bwin, αρχικά επιβλήθηκε της Αγιάκα Μουκάε από την Ιαπωνία με 15-14, έπειτα της Τζιγέιν Σο από την Κορέα με 15-9 και στη φάση των «16» της Αλγερινής, Σαουσέν Μπουντιάφ με 15-11.

Στη δική της πορεία η Δέσποινα Γεωργιάδου στη φάση των «64» νίκησε την Ιταλίδα, Κλαούντια Ροτίλι 15-7, στη φάση των «32» την Κινέζα, Τσεν Ζουάνγκ με 15-5 και στις «16» την Τουρκάλα, Νισανούρ Ερμπίλ με 15-7.


 

Τελευταία Νέα