Ξιφασκία: Ενατη η Ελλάδα στο ομαδικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Newsroom
Ξιφασκία: Ενατη η Ελλάδα στο ομαδικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

bet365

Μια ανάσα από τα προημιτελικά έφτασε η εθνική γυναικών στην ξιφασκία και την σπάθη, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τυνησίας, για να καταταγεί τελικά ένατη.

Πολύ καλή παρουσία είχε η εθνική ομάδα ξιφασκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τυνησίας.

Η ομάδα, αποτελούμενη από τις Γεωργιάδου, Γκουντούρα και Μπένου, έφτασε μία ανάσα από τα προημιτελικά στο ομαδικό και τελικά κατετάγη ένατη.

Στον κρίσιμο αγώνα για τα προημιτελικά έχασε οριακά με 45-43 από την Πολωνία και έπαιξε με την Γερμανία για τις θέσεις 9-16. Εκεί επικράτησε με 45-41, με την Γκουντούρα, που ανήκει στην Team Future της Bwin, να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Η Εθνική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 35-28 και στον επόμενο αγώνα έκανε ασύλληπτη εμφάνιση και με σερί 12-1 έδωσε προβάδισμα 40-36.

Η Γεωργιάδου, που μία ημέρα πριν πήρε στο ατομικό το αργυρό μετάλλιο, κλήθηκε να τελειώσει την αναμέτρηση (στους 45 πόντους κρίνεται το ομαδικό) και το έκανε τελειώνοντας με 45-41 το ματς.

Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε την Ρουμανία την οποία κέρδισε με 45-38 και στο ματς για τις θέσεις 9-10 έπαιξε με την Ουκρανία, την οποία κέρδισε με 45-36.

 

Τελευταία Νέα