«Παντοφλάκιας» και «μοντελάκιας»!

Αντώνης Σαούλης
«Παντοφλάκιας» και «μοντελάκιας»!

bet365

Τo Gazzetta Weekend Journal τρύπωσε στους λογαριασμούς των Ρονάλντο και Μέσι και έβγαλε τα συμπερασμάτα που πιθανότατα ήδη ξέραμε...

Θα μπορούσε να είναι τίτλος από cult ελληνική ταινία της δεκαετίας του '80. Δεν είναι όμως. Μιλάμε για τους τύπους που έχουν ρίξει το ίντερνετ κατά καιρούς με δημοσιεύσεις του. Το instagram γέμισε με fan τους. Ο μεν Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στα 70(+) εκατομμύρια και είναι ο αθλητής με τους περισσότερους followers σε όλα τα social media. Ο δε, Λιονέλ Μέσι πριν από λίγο καιρό ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια μόνο στο insta.

Ενδιαφέρον όμως δεν έχει ποιοι και πόσοι (εντάξει έχει κάποιο, αλλά όχι τόσο μεγάλο) ακολουθούν τους δύο σούπερ σταρ, αλλά ποιοι ακολουθούν οι ίδιοι! Οχι ότι δεν μπορούσαμε να το υποθέσουμε αλλά την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακολουθεί δεκάδες μοντέλα, αρκετές τραγουδίστριες αλλά και ντίβες της παγκόσμιας show biz o Λιονέλ Μέσι ακολουθεί την γυναίκα του και το... σόι της!

Καθόλου τυχαίος λοιπόν ο τίτλος μιας και ο λογαριασμός του Αργεντινού στο instagram περνάει από την Αντονέλα Ροκούτσο. Aπό διάσημες ακολουθεί ΜΟΝΟ την Beyonce ενώ από εκεί και πέρα έχει στο προφίλ του μόνο γυναίκες φίλων του ή από την οικογένεια του. Δηλαδή ακολουθεί την Sofi Balbi (γυναίκα του Λουίς Σουάρες), την Daniella Semaan (γυναίκα του Σεσκ Φάμπρεγας), την αδερφή του Maria Sol Messi, την θεία του Marcela Claudia Cuccittini αλλά και την αδερφή της γυναίκας του Carla Roccuzzo.

Επίσης ακολουθεί την Fatouma Shamkha, την οποία ακολουθεί και ο Νέιμαρ και δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός όταν και ο Μέσι και ο Νέιμαρ της ευχήθηκαν χρόνια πολλά και όλοι αναρωτιόντουσαν ποια είναι! Συνολικά πάντως ο Λίο ακολουθεί μόλις 11 γυναίκες (φυσικά και την Αντονέλα) από τους 159 followers. Οσο για τις άλλες διασημότες εκτός από τα προφανή (δηλαδή συμπαίκτες σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Αργεντινής);

Φυσικά ακολουθεί τον Steph Curry με τον οποίο είχαν ανταλλάξει και φανέλες και τον LeBron James, τον... δικό μας Ibrahim Afellay μιας και ήταν συμπαίκτες, τον επίσημο λογαριασμό της Manchester City (ίσως να βγάλαμε και είδηση, who knows), τον Christian Vieri για τον σούπερ λογαριασμό που έχει δημιουργήσει αλλά και τους Floyd Mayweather και Manny Pacquiao.

Δεν σταματάει εκεί όμως. Εχει φυσικά και τον Manu Ginobili στα υπόψιν αλλά και τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Αργεντινής, Mauricio Macri αλλά και αρκετά fan club που ασχολούνται μόνο μαζί του. Oσο από τους rivals; David Beckham και Ronaldo (τον original) βρίσκονται στους 159.

O... ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ
Στους 159 που ακολουθεί ο Μέσι, ο Κριστιάνο απαντάει με 325. Και αν είχε ενδιαφέρον ο Μέσι σε αυτό το κομμάτι, τότε ο Ρονάλντο έχει ακόμα μεγαλύτερο! Θα χωρίσουμε τ' άτομα σε κατηγορίες γιατί αλλιώς δεν... βγαίνει.



ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ
Taylor Swift
Selena Gomez
Ariana Grande
Beyonce (κοινή με Μέσι, η μοναδική)
Jennifer Lopez
Demi Lovato
Rita Ora
Ciara
Alicia Keys



ΜΟΝΤΕΛΑ

Gisele Bundchen
Heidi Klum
Emily Ratajkowski
Adriana Lima
Gigi Hadid
Alessandra Ambrosio
Izabel Goulart
Ana Beatriz Barros
Cara Delevigne
Michelle Lewin
Candice Swanepoel
Taylor Hilla
Miranda Kerr
Josephine Skriver
Jen Selter
Erin Heatherton
Cindy Bruna
Emily DiDonato



ΝΤΙΒΕΣ
Kim Kardashian

Kylie Jenner
Kendall Jenner
Kris Jenner
Kourtney Kardashian
Marisa Mendes (γυναίκα του ατζέντη του)
Eiza Gonzalez
Oprah



ΑΠΟ... ΣΙΝΕΜΑ
Margot Robbie

Angelina Jolie
Jessica Alba
Eva Longoria
Sofia Vergara

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Serena Williams

Maria Sharapova
Ronda Rousey
Darya Klishina
Holly Holm

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Barack Obama

Leonardo di Caprio
Snoop Dogg
The Rock
Mark Wahlberg
Jason Statham
Gary Lineker
Justin Timberlake
50 Cent

AΘΛΗΤΕΣ
Rafa Nadal
Mike Tyson
Usain Bolt
Pau Gasol
Kevin Durant
Christian Vieri (κοινός με Μέσι)
Jo Wilfried Tsonga
Floyd Mayweather (κοινός με Μέσι)
Russell Westbrook
Stephen Curry (κοινός με Μέσι)
James Harden
Lewis Hamilton
Dwyane Wade
Conor McGregor

Ουδέν σχόλιο για όλες όσες ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι μισές είναι μοντέλα της Victoria Secret και οι άλλες πολύ ψαγμένες επιλογές. Βεβαίως μόνο τώρα στις διακοπές του έχει βγάλει φωτογραφία με αρκετούς από αυτούς. Και με την J. Lo και με την Eva (την Longoria ντε) αλλά και με τον Jason Statham.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι ο νικητής σε αυτή τη μάχη!

 

Τελευταία Νέα