Οι WAG's του Moto GP! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Οι WAG's του Moto GP! (pics)

bet365

Μετά τις WAG's της Formula1, ήρθε η ώρα γι' αυτές του Moto GP. Όσες υπάρχουν δηλαδή, καθώς δεν είναι λίγοι οι... εργένηδες! Η γυναικάρα του Ρόσι και η προτίμηση του Μάρκεζ στις μοτοσικλέτες αντί για τις γυναίκες!

Στο προηγούμενο τεύχος του Gazzetta Weekend Journal σας παρουσιάσαμε τις WAG's της Formula1. Σε αυτό λέμε να κάνουμε το ίδιο στους δύο τροχούς και το Moto GP, όπου είναι λίγες και καλές! Από τη γυναικάρα του Βαλεντίνο Ρόσι, Λίντα Μορσέλι, μέχρι τις εξίσου όμορφες συντρόφους των Ντάνι Πεντρόσα, Χόρχε Λορένθο, Ιβέτ Αμεσκούα και Νούρια Τόμας, αντίστοιχα.

Όσο για τον Μαρκ Μάρκεζ; Έχει αποκαλύψει ότι προτιμάει τις μοτοσικλέτες από τις γυναίκες όντας ο πιο διάσημος εργένης του γκριντ! Ας δούμε, λοιπόν, τις όποιες κυρίες βρίσκονται στο πλευρό αναβατών της πρώτης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας.

Μαρκ Μάρκεζ: Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει μία και μοναδική αγάπη, τις μοτοσικλέτες! Μάλιστα, έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι τις προτιμά από τις γυναίκες!

Βαλεντίνο Ρόσι: Ο «Γιατρός» κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του και σε αυτή έχει δίπλα του την πανέμορφη Λίντα Μορσέλι. Σας την είχαμε παρουσιάσει κιόλας!

Ντάνι Πεντρόσα: Τον δικό του αγώνα δίνει ο Ντάνι Πεντρόσα στο Moto GP, καθώς από το 2006 βλέπει συνεχώς την πλάτη των αντιπάλων του. Όπως και να έχει, όμως, έχει στο πλευρό του την επίσης όμορφη Ιβέτ Αμεσκούα.

Χόρχε Λορένθο: Στο... πικ της καριέρας του είναι ο Ισπανός και επειδή λένε πως πίσω από έναν ισχυρό άνδρα κρύβεται μία όμορφη γυναίκα έχει δίπλα του μία από τις πιο όμορφες του γκριντ, την Νούρια Τόμας.

Αντρέα Ντοβιζιόζο: Ένα grid girl φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του Ιταλού της Ducati. Το όνομά της Αλεσάντρα, η οποία κάποτε κοσμούσε τα γκριντ με μία ομπρέλα της Monster.

Πολ Εσπαργκαρό: Στον ίδιο... κόσμο βρήκε τον έρωτα και ο Ισπανός, που έχει στο πλευρό του την Μπέσα Νόβια, η οποία ήταν grid girl στα Superbikes.

Αλέιξ Εσπαργκαρό: Μπορεί να μη μιμήθηκε τον αδερφό του, ωστόσο ο Αλέιξ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Λάουρα Μοντέρο, με την οποία έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Έκτορ Μπαρμπέρα: Φαίνεται πως δεν το... έχει και τόσο με τις γυναίκες, αφού το 2013 είχε κατηγορηθεί για επίθεση στην τότε σύντροφό του, την οποία φέρεται πως έστειλε στο νοσοκομείο!

Εβγκέν Λαβέρτι: Μία... Πίπα για τον Λαβέρτι! Ο λόγος, βέβαια, για την Πίπα Μόρσον (μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας, ούτε στην Μίντλεντον)!

Μάβερικ Βινιάλες: Ο 21χρονος Ισπανός επιχειρεί να πρωταγωνιστήσει με τη Suzuki και στο πλευρό του έχει τη συμπαθητική Κιάρα Φοντανέσι, η οποία είναι από τον ίδιο... κόσμο, αφού τρέχει στο γυναικείο motocross και μάλιστα έχει στο παλμαρέ της δύο τίτλους!

Καλ Κράτσλοου: Με την LCR Honda πορεύεται στο Moto GP από πέρυσι ο Βρετανός και όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα εντός πίστας έχει πάντα τη στήριξη της συζύγου του, Λούσι Χέρον.

Οι υπόλοιποι εργένηδες

Τέλος, πέραν του Μάρκεζ, δεν είναι λίγοι οι εργένηδες του Moto GP ή τουλάχιστον δεν είναι γνωστή ή δε φημολογείται η σχέση τους με κάποια κυρίας. Αυτοί είναι οι Μπράντλεϊ Σμιθ, Αλβάρο Μπουτίστα, Στέφαν Μπραντλ, Τίτο Ραμπάτ, Σκοτ Ρέντινγκ, Μισέλ Πίρο, Τζακ Μίλερ, Αντρέα Ιανόνε, Λορίς Μπαζ, Γιόνι Ερνάντεζ.

 

Τελευταία Νέα