Nip/Tuck, nightclubs και μεταγραφές!

Αντώνης Σαούλης
Nip/Tuck, nightclubs και μεταγραφές!

bet365

To Gazzetta Weekend μίλησε με τον Χουτάν Αχμάντι, ατζέντη του Ιντέγε Μπράουν και μας αποκάλυψε πως έγινε το deal με τον Ολυμπιακό αλλά και τις προηγούμενες δουλειές του!

Στα 37 του θα μπορούσε να πει κανείς πως τα έχει κάνει όλα. Πλαστικός χειρούργος, ιδιοκτήτης night club στο Λονδίνο και πλέον ατζέντης ποδοσφαιριστών! Ανετα θα μπορούσε να είναι χαρακτήρας στο Nip/Tuck (αυτή είναι η εξειδίκευσή του). Οπως άνετα μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με τον Puff Daddy ή να καλέσει την Κέιτ Μος σε εγκαίνια μαγαζιού.

Τα παραδείγματα δεν είναι τυχαία. Για την ακρίβεια είναι πραγματικότητα. Ο Χουτάν Αχμάντι έχει προλάβει και έχει κάνει τόσα πράγματα στην ζωή του που θα μπορούσε να είναι η... ονείρωξη κάθε άνδρα. Γεννημένος στο Κόλτσεστερ της Αγγλίας αλλά έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στο Ιράν ο Χουτάν σπούδασε ιατρική με εξειδίκευση ως πλαστικός χειρούργος. Και η μία δουλειά του έφερε την άλλη... Από το... Nip/Tuck στα night clubs και από εκεί ατζέντης ποδοσφαιριστών! Ο ίδιος μας εξηγεί το πως.

«Ημουν εκπαιδευόμενος γιατρός για έξι χρόνια και δούλευα σε δημόσια νοσοκομεία για 9 χρόνια. Εκπαιδεύτηκα ως πλαστικός χειρούργος. Τα χρόνια μου στο πανεπιστήμιο δούλευα ταυτόχρονα ως υποδοχή σε clubs για να μπορώ να πληρώνω τις σπουδές μου. Μέσα από αυτό έκανα αρκετές γνωριμίες, μεταξύ αυτών και ποδοσφαιριστές, αλλά και ιδιοκτήτες μαγαζιών, μάνατζερ και αρκετούς άλλους», μας είπε αρχικά ο Χουτάν Αχμάντι.

Οικογενειάρχης πλέον (παντρεμένος με τη Νίκι Χαρφίτ Αχμάντι έχουν έναν γιο τον Οσκαρ) ο Χουτάν έγινε μάνατζερ. Και επειδή το ήθελε αλλά και επειδή... αναγκάστηκε. «Αποφάσισα ν' ασχοληθώ με το αθλητικό μάνατζμεντ για πλάκα. Αλλά στην πρώτη μου χρονιά έκανα 4 deals δίχως να ξέρω καλά καλά την δουλειά. Επεσε μάλιστα στην εποχή που μου ζητήθηκε να σταματήσω την χειρουργική. Μόλις είχα γνωρίσει την γυναίκα μου και έπρεπε ν' αποφασίσω το τι θα κάνω στην ζωή μου. Αποφάσισα να γίνω ατζέντης και ταυτόχρονα να συγκεντρωθώ ακόμα πιο πολύ στα night clubs», μας είπε ο Χουτάν.

ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ
Οταν άνοιξε το νυχτερινό μαγαζί του ήταν 34 ετών. Στα εγκαίνια βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Κέιτ Μος, ο Puff Daddy και η Λίλι Αλεν. «Ανοιξα το Libertine στις 12 Φεβρουαρίου του 2013. Ημουν εκεί μέχρι πέρσι και η αλήθεια είναι το απόλαυσα πάρα πολύ. Είχα ένα πολύ καλό καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές και αποφάσισα να συγκεντρωθώ 100% στη δουλειά του ατζέντη. Πάντως κάνω ακόμα κάποιες εγχειρίσεις. Κυρίως όμως κάποια μπότοξ και κάποιες φορές όπου μπορώ σε φιλανθρωπικές δράσεις», συνέχισε ο Χουτάν στην επικοινωνία που είχαμε.



ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΠΟΞ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Και αν πιστεύετε πως ο Χουτάν με αυτά που κάνει έχει κλείσει το 24ωρο του, τότε κάνετε λάθος. Εκτός από ΟΛΑ αυτά ο Αχμάντι έχει και δικό του οργανισμό ο οποίος κάνει φιλανθρωπικές δράσεις για παιδιά. «Οταν άρχισα το μάνατζμεντ στο ποδόσφαιρο δούλεψα αρκετά με παιδιά. Κάποια δεν είχαν τόσο ταλέντο για να μπορέσουν ν' ανέβουν και κάποια άλλα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα. Δημιούργησα έτσι έναν αθλητικό οργανισμό που ζει από τις φιλανθρωπίες και ασχολούμαστε με παιδιά ηλικίας 10 έως 16 ετών. Τα βοηθάμε να εξελιχθούν στα σπορ και ταυτόχρονα να βρουν τον... δρόμο τους στην ζωή», μας είπε για ν' αναφερθεί στη συνέχεια στο event που ετοιμάζει για τον Νοέμβριο.

«Με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα “τρέχω” ένα event το οποίο τ' ονομάσαμε PoundForPound. Είναι ένα event με μποξ το οποίο έγινε τον Νοέμβριο του 2012. Οι... παλαιστές είναι όλοι μάνατζερ, djs, ιδιοκτήτες club στην Αγγλία. Ηταν αρκετά πετυχημένο και μαζέψαμε αρκετά χρήματα για τον οργανισμό. Τρέχω το ίδιο event και φέτος στις 15 Νοεμβρίου στο οποίο θα παλέψω κι εγώ!»

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ DEAL
Ο Χουτάν Αχμάντι αποκάλυψε στο Gazzetta Weekend και πως έκλεισε η μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε! Μπορεί λεπτομέρειες να μην μας είπε αλλά μας εξήγησε το πόσο γρήγορα έγινε το... deal.

«Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με την Γουέστ Μπρομ και με μένα απευθείας. Ο προπονητής (σ.σ. Μάρκο Σίλβα) είχε ξεχωρίσει τον Μπράουν και ο ίδιος ήθελε πολύ να μετακομίσει στην Ελλάδα. Νομίζω πως σε αυτό το στάδιο της καριέρας του είναι η τέλεια κίνηση και θεωρώ πως θα γίνει ένας ήρωας στην Αθήνα. Ο δε σύλλογος δουλεύει σε τρομερά επαγγελματικά πλαίσια. Γνώρισα τους ανθρώπους του Ολυμπιακό στο Λονδίνο και κάναμε το deal απευθείας. Ηταν άψογοι επαγγελματίες και συμφωνήσαμε τα πάντα κατά την διάρκεια του δείπνου. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα».



Η ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΑ... ΟΝΕΙΡΑ
Οσο για την δουλειά του μάνατζερ και τι όνειρα έχει πάνω σε αυτήν την δουλειά, ο Χουτάν μας εξήγησε ότι «Η δουλειά του ατζέντη σε πολύ τοπ επίπεδα είναι δύσκολη. Πολύ δύσκολη. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ζουν από αυτό αλλά για να είσαι ο καλύτερος δεν είναι εύκολο. Πιστεύω όμως πως το επαγγελματικό μου backround μου δίνει ένα προβάδισμα. Εχω πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες των συλλόγων, οπότε όταν έχω παίκτες μπορώ να κάνω μια καλή δουλειά γι' αυτούς. Επίσης γνώρισα αρκετό κόσμο από τις δουλειές μου στη νύχτα, οπότε πράγματα όπως ταξίδια, ξενοδοχεία, ρολόγια, αμάξια και διάφορα άλλα που θέλουν βοήθεια οι παίκτες για μένα είναι πολύ εύκολο να τους τα οργανώσω».

Οσο για τον στόχο του; «Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος στην δουλειά μου και να παρέχω όσο το δυνατόν περισσότερα στους πελάτες μου. Δεν έχω 100αδες παίκτες και διαλέγω πολύ προσεκτικά ποιον θα εκπροσωπήσω. Εάν δεν νιώθω καλά με τον παίκτη ίσως να κάνω την δουλειά αλλά δεν θα ενεργούσα ως ατζέντης του. Νομίζω ότι είναι καλό να έχεις λιγότερους πελάτες και να τους δίνεις την προσοχή που χρειάζονται. Γι' αυτό και πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες που πάνε σε μεγάλους ατζέντηδες να... χάνονται. Θα προοδεύω στο συγκεκριμένο «παιχνίδι» όσο θα περνάνε τα χρόνια».

Και αν πιστεύετε ότι ως ατζέντης έκλεισε τις... περιπέτειες του κάνετε λάθος. Ο ίδιος έχει ακόμα πολλά όνειρα. «Θα ήθελα ν' ανοίξω κι ένα εστιατόριο και ίσως να γίνω παραγωγός ταινιών. Για την ώρα όμως είμαι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο». Για την ώρα ετοιμάζει το καλό του κοστούμι να υποδεχθεί τον Μπράουν Ιντέγε στο Λονδίνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ.

 

Τελευταία Νέα