Ο Αντετοκούνμπο έγινε βιβλίο στην Ισπανία! (pics)

Ο Αντετοκούνμπο έγινε βιβλίο στην Ισπανία! (pics)

bet365

Η ταχύτητα με την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτοξεύεται στην στρατόσφαιρα του ΝΒΑ είναι εξωπραγματική. Ένας Έλληνας. Ένα δικό μας παιδί. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο που έγινε βιβλίο όχι στην Ελλάδα, αλλά στην… Ισπανία!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξελίσσεται ραγδαία. Μαζί με το ταλέντο αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η προσωπικότητά του. Οι αρχές, οι αξίες και οι αρετές του καθρεφτίζονται στο παρκέ. Χρησιμοποιεί για καύσιμο την πίεση και έχει πλέον ακόμα περισσότερα κίνητρα. Να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των Μιλγουόκι Μπακς που έχουν στηρίξει όλο το οικοδόμημα πάνω του. Να τιμήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να φροντίσει την οικογένειά του.

Τριπλό, βαρύ, πολύ βαρύ φορτίο και τεράστια ευθύνη. «Ελπίζω ότι μας βλέπει από ψηλά και να είναι περήφανος. Εύχομαι όταν φύγω από τη ζωή, να έχω κάνει ό,τι έκανε ο πατέρας μου για εμάς…» δήλωνε διόλου τυχαία έπειτα από το προ τριετίας μυθικό ματς με τους Μπλέιζερς, όταν σκόραρε 44 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας. Η αύρα του Τσαρλς Αντετοκούνμπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή είναι και θα είναι παρούσα σε όλη τη ζωή του Γιάννη. Φαίνεται στα μάτια του. Πεισμώνει. Παθιάζεται. Ξεσπάει.

Αλλά πλέον έχει μεγαλύτερη ωριμότητα και περισσότερο αυτοέλεγχο, έχοντας παράλληλα το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο δις MVP και καλύτερος αμυντικός της λίγκας αποτελεί την απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τους Μπακς ενώ η ζωή του έγινε βιβλίο που κυκλοφόρησε στην Ισπανία! Εξάλλου, Γιάννης Αντετοκούνμπο πόζαρε με τη φανέλα της ισπανικής Σαραγόσα ωστόσο δεν έπαιξε ποτέ στην ισπανική λίγκα αφού έκανε αμέσως το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ!

Το βιβλίο τιτλοφορείται ως «Giannis Antetokounmpo: el MVP que surgió de la miseria, ήτοι «Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο MVP που σηκώθηκε από τη φτώχεια» ενώ προλογίζει ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής ομάδας και νυν κόουτς της Μάλαγα, Φώτης Κατσικάρης. Στις 300 σελίδες του περιγράφει την ιστορία του Γιάννη από το 1991, όταν οι γονείς του έφτασαν στην Αθήνα και φιλοξενεί συνεντεύξεις συμπαικτών, αντιπάλων και προπονητών του Αντετοκούνμπο!

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο ΕΔΩ

https://www.todostuslibros.com/.../giannis-antetokounmpo...

https://acortar.link/kKZVZ

https://acortar.link/Kf4vK

 

Τελευταία Νέα