Quiz: Μπορείς να βρεις τις 19 ομάδες που έπαιξαν σε τελικό Κυπέλλου;

Quiz: Μπορείς να βρεις τις 19 ομάδες που έπαιξαν σε τελικό Κυπέλλου;

bet365

Λίγο πριν την σέντρα στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ ήρθε η ώρα να τεστάρεις τις γνώσεις σου! Σου δίνουμε τέσσερα λεπτά, μπορείς να βρεις τις 19 ομάδες που έπαιξαν σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος;

Η πολυαναμενόμενη ώρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε. Μπορεί να πέρασε ένας και πλέον μήνας από το τέλος της παρατεταμένης σεζόν 2019-2020 λόγω κορονοϊού, μπορεί η νέα σεζόν να ξεκινά σε δύο εβδομάδες, αλλά έστω κι έτσι η «γιορτή» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί ενδιάμεσα στο «ΟΑΚΑ», στην 79η έκδοσή της.

Από το 1931 και τον πρώτο τελικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο θεσμός του Κυπέλλου και δη ο τελικός, έχει λάβει την τιμητική του στο ετήσιο καλεντάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο πέρας των χρόνων μέχρι και σήμερα 19 ομάδες έχουν καταφέρει να δώσουν το «παρών» στο καθοριστικό ματς-τίτλου.

Ενόψει λοιπόν της κυριακάτικης αναμέτρησης (30/8, 21:00), είναι ευκαιρία να τεστάρετε τις γνώσεις και τη μνήμη σας με τις ομάδες που έχουν συνδέσει το Κύπελλο με την ιστορία τους, είτε μέσω της κατάκτησης είτε μέσω της παρουσίας τους σε τελικό.

Σας δίνουμε τέσσερα λεπτά, χρόνος υπέρ-αρκετός: Μπορείτε να βρείτε και τους 19 συλλόγους που ψάχνουμε στο παρακάτω quiz; Ως βοήθεια θα έχετε στη διπλανή στήλη της κάθε απάντησης τον αριθμό των συμμετοχών και σε παρένθεση τις κατακτήσεις του κάθε συλλόγου.

Προσοχή: Σωστή απάντηση είναι το όνομα της ομάδας, με τόνο και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, εκτός αν πρόκειται για αρχικά (πχ. ΑΟΚ, ΠΑΣ, κλπ).

Έτοιμοι για quiz;

 

Τελευταία Νέα