Τζούντ Σισέ: «100% Παναθηναϊκός, μακάρι τα παιδιά μου να παίξουν στην ομάδα»!

Νίκος Αθανασίου
Τζούντ Σισέ: «100% Παναθηναϊκός, μακάρι τα παιδιά μου να παίξουν στην ομάδα»!

bet365

Η Τζούντ Σισέ επέστρεψε στην Ελλάδα και μιλά στο GWJ για την «απίστευτη εμπειρία του Παναθηναϊκού», τα παιδιά της και την μεγάλη της επιθυμία να τα δει με την φανέλα του «τριφυλλιού»!

Στο πλευρό του Τζιμπρίλ Σισέ έζησε την εμπειρία του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια, βλέποντας των πρώην της , πλέον, σύζυγο να λατρεύεται ως θεός! Η Τζουντ μετά το 2011 επέστρεψε στην Ελλάδα και μιλά στο GWJ για εκείνη την εμπειρία, τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, την αγάπη της στο «τριφύλλι» και φυσικά τους τρεις γιους της που βαδίζουν στα βήματα του πατέρα τους!

Σίγουρα τα δύο χρόνια στην Ελλάδα θα έχουν ξεχωριστές αναμνήσεις...

«Έχω πολλές εξαιρετικές εμπειρίες. Συνάντησα κάποιους υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους διατηρώ μέχρι και σήμερα φιλική σχέση. Αγαπώ την ελληνική κουλτούρα. Γιορτάζαμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτι που ήταν σημαντικό για την οικογένεια και τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μέρος της οικογένειάς μας και όλοι τον υποστηρίζουμε! Οι οπαδοί και ο σύλλογος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώσουμε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα. Για αυτό ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας. Παραμένω 100% Παναθηναϊκός! Όπως είπα και πριν ο σύλλογος και οι οπαδοί μας έκαναν να νιώσουμε υπέροχα. Πάντα νιώθαμε αγάπη. Εύχομαι μια μέρα ένα από τα παιδιά μου να έχει την ευκαιρία να φορέσει την πράσινη φανέλα. #GATE13»!

Ποιες ήταν οι αγαπημένες σου περιοχές;

«Η Βουλιαγμένη και η Βούλα. Επίσης είχαμε επισκεφτεί κάποια όμορφα νησιά! Αγαπούσα πολύ τα νότια προάστια».

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

«Είμαι μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας. Έτσι λοιπόν «τρέχω» τις επιχειρήσεις και παράλληλα ξοδεύω αρκετό χρόνο στους τρεις γιους μου. Τους βοηθώ να κάνουν πράξη μια μέρα το όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές! Μέσα από την σκληρή δουλειά. Είμαι μια ελεύθερη μητέρα και είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό το πρόγραμμά μου. Πρέπει να είσαι κάθε μέρα όλη την μέρα, μητέρα και πατέρας, ταξί, σύμβουλος, ένας καλός φίλος και φυσικά ο καλύτερος δυνατός γονέας που θα μπορούσα να είμαι».

Και η βίλα στο Μαρόκο;

«Ήμουν σε μια οικονομική θέση που θα έπρεπε να κρατήσουμε το σπίτι της οικογένειας και έτσι αποφάσισα να μετατρέψω την βίλα στο Μαρόκο σε βίλα προς ενοικίαση. Είναι μια υπέροχη βίλα, έχουμε όμορφες αναμνήσεις από εκεί. Είναι δύσκολο, πλέον, λόγω των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων να βρούμε χρόνο για τις οικογενειακές διακοπές εκεί».

Είναι η πρώτη φορά στην Αθήνα μετά το 2011;

«Μέχρι και σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω. Μετά από πέντε χρόνια, όμως, είμαι και πάλι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το ταξίδι και θέλω να περάσω χρόνο με τους φίλους που έκανα εδώ».

Βλέπουμε στα social media και οι τρεις γιοι σου βαδίζουν σε ποδοσφαιρικά μονοπάτια. Μίλησε μας για αυτούς...

«Είναι αξιολάτρευτοι. Στα αλήθεια. Τους θαυμάζω και ζω για αυτούς και την ευτυχία τους. Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές σε επαγγελματικές ακαδημίες. Ο 11χρονος Κάσιους στην Κρου Αλεξάντερ, ο 9χρονος Πρινς Κόμπε στην Λίβερπουλ και ο Μάρλει Τζάκσον που είναι 7 ετών σε μια τοπική ομάδα, καθώς είναι μικρός να υπογράψει συμβόλαιο όπως οι άλλοι δύο. Όλοι έχουν προπονήσεις σε διαφορετικές ώρες. Στις επτά μέρες χωρίζω τον χρόνο στον καθένα από τους γιούς μου και τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Είμαι περήφανη μητέρα και τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπω τα παιδιά μου χαρούμενα».

Instagram

Facebook Page

Webpage

 

Τελευταία Νέα