Τα «ευχαριστώ» της ΕΣΑΠ για την επιστροφή στις προπονήσεις

Gazzetta team
Τα «ευχαριστώ» της ΕΣΑΠ για την επιστροφή στις προπονήσεις

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΥΑ για επιστροφές στις προπονήσεις σε Volley League και Super League 2 και ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν σε αυτό.

Μετά από βδομάδες έχουμε κάτι ευχάριστο στον χώρο του βόλεϊ και ειδικότερα στο ανδρικό και την Volley League. Φυσικά αναφερόμαστε στην απόφαση της ΚΥΑ με την οποία οι ομάδες σε Volley League, αλλά και Super League 2 θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στην απόφαση, ενώ ευχαρίστησε και όσους συνέβαλλαν σε αυτή. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με ανακοίνωση της γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που επιβεβαίωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και υπεύθυνος για υγειονομικά θέματα αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των οκτώ ομάδων της Volley League.

Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2020, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν τα γυμναστήρια για προπονήσεις των ομάδων μόνο της Volley League ανδρών, ενώ αντίστοιχη απόφαση ισχύει και για την Super League 2 στο ποδόσφαιρο.

Είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων, μεθοδικών και επίμονων προσπαθειών του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου, των εκπροσώπων των Τ.Α.Α., του Π.Α.Σ.Α.Π. και των στελεχών της Ε.Σ.Α.Π.

Φυσικά όλη η κοινότητα της Ε.Σ.Α.Π. και του επαγγελματικού βόλεϊ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν προσωπικά τόσο τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά καθώς και τα μέλη των εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Υ. και τους λοιμοξιωλόγους του Ε.Ο.Δ.Υ. που ανταποκρίθηκαν θετικά στο δίκαιο αίτημα του επαγγελματικού βόλεϊ ανδρών».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED