Volley League: Συνεχίζει να παλεύει η ΕΣΑΠ για να μην διακοπεί το πρωτάθλημα

Gazzetta team
Volley League: Συνεχίζει να παλεύει η ΕΣΑΠ για να μην διακοπεί το πρωτάθλημα

bet365

Οι προσπάθειες της ΕΣΑΠ να εξαιρεθεί και η Volley League από τα μέτρα για τον κορονοϊό συνεχίζονται. Υπήρξαν επαφές με τους φορείς και τον λόγο πλέον έχουν οι λοιμωξιολόγοι.

Από την πρώτη στιγμή που η Κυβέρνηση αποφάσισε να ανασταλούν όλα τα πρωταθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα μας εκτός από αυτές που έχουν να κάνουν με Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τις Super League και Basket League, ήταν λογικό τα σωματεία στο βόλεϊ να ένιωθαν πως η αντιμετώπιση προς αυτά ήταν το λιγότερο άσχημη.

Από την στιγμή δηλαδή που στην χώρα μας υπάρχουν τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα, δεν γίνεται να δίνεται άδεια στα δύο και στο τρίτο που είναι και το μοναδικό που δεν υπάρχει σωματική επαφή να μην δίνεται. Στην ΕΣΑΠ δεν σταμάτησαν τις επαφές τους προκειμένου η Volley League να εξαιρεθεί από τα μέτρα και το τι θα γίνει θα το ξέρουμε σήμερα το βράδυ που θα έχουμε και τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά.

Το λόγο ουσιαστικά τον έχουν οι λοιμωξιολόγοι, ωστόσο αν τελικά αποφασιστεί να συνεχιστούν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να γίνει το ίδιο και με το βόλεϊ, από την στιγμή που θα τηρηθούν όπως γίνεται έως και σήμερα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα