Ηρακλής: «Τελείωσαν» τον Τσιπίδη, παραμένει η αγωνία για τα χρήματα

Gazzetta team
Ηρακλής: «Τελείωσαν» τον Τσιπίδη, παραμένει η αγωνία για τα χρήματα

bet365

Στον... πάγο έβαλαν μετά τις δηλώσεις τον Απόστολο Τσιπίδη στον Ηρακλή, ενώ ακόμα παραμένει η αγωνία αναφορικά με τα χρήματα που θα πρέπει να φανούν προκειμένου ο «γηραιός» να μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ήδη να έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και την Παρασκευή να αρχίζει και το League Cup, αλλά ακόμα το μέλλον στον Ηρακλή παραμένει αβέβαιο. Στον... γηραιό ήδη αποτελεί παρελθόν ο Απόστολος Τσιπίδης, με τους «κυανόλευκους» να είναι στον... πάγο μετά τις δηλώσεις που έκανε για τα 250.000 ευρώ που έβαλαν στην ομάδα. Η απόφαση για να μπει στον... πάγο ήταν του Λεβάν Σαχράτζε και μένει να δούμε αν τελικά φανούν τα χρήματα του Γεωργιανού παράγοντα και λυθεί το πρόβλημα με τους διακανονισμούς.

Αξίζει βέβαια να τονιστεί πως προκαταβολές στους παίκτες της φετινής ομάδας έχουν δοθεί και μένει να δούμε αν θα γίνει και το ίδιο με τους παίκτες που τους οφείλονται χρήματα, προκειμένου να μπορέσει ο «γηραιός» να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Στο League Cup βέβαια θα παίξουν κανονικά, καθώς είναι εσωτερικό τουρνουά που έχει διεξαχθεί ακόμα και με ομάδες χωρίς δελτία.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα