Σαχράτζε, Τσιμπίδης: «Έχουμε δώσει ήδη 250.000 για διακανονισμούς»

Gazzetta team
Σαχράτζε, Τσιμπίδης: «Έχουμε δώσει ήδη 250.000 για διακανονισμούς»

bet365

Με τον χρόνο όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδας στην Volley League να πιέζει, οι Λεβάν Σαχράτζε και Απόστολος Τσιμπίδης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι τονίζοντας πως έχουν δώσει ήδη 250.000 για διακανονισμούς των χρεών του Ηρακλή.

Ο νέος επενδυτής του ΤΑΑ Ηρακλής, Λεβάν Σαχράτζε και ο επικεφαλής του τμήματος Απόστολος Τσιπίδης μιλώντας στον Over FM 104.9 ανέφεραν τα εξής:

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον: «Υπήρξα διοικητικός παράγοντας στην μπασκετική ομάδα, επίσης ο Ηρακλής είναι η… Μπαρτσελόνα του ευρωπαϊκού βόλεϊ με 5 συμμετοχές σε φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό για να αναλάβει κάποιος τις τύχες αυτής της ομάδας. Η επαφή έγινε τις τελευταίες 2-3 ημέρες και έπαιξε ρόλο και το Ηρακλείδικο φιλότιμο, παρότι είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά με τα αθλητικά»

Για τα χρέη και αν ήταν ανασταλτικός παράγοντας και πόσα οφείλει η ομάδα: «Πάντα είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά δεν είναι τα νούμερα αυτά που μπορούν να τρομάξουν έναν σοβαρό επιχειρηματία. Η ομάδα χρωστάει 400.000 ευρώ».

Για τα χρέη, την τελευταία προθεσμία από τον αθλητικό δικαστή και πόσα έχουν δοθεί έως τώρα: «Έχουν δρομολογηθεί όλα όπως πρέπει. Έχουμε συμφωνία με όλους, ώστε ο Ηρακλής να πάρει την άδεια. Κάποιοι όπως ο Χριστοφιδέλης θα εξοφληθούν πλήρως. Με Σμαραγδή έχει γίνει διακανονισμός. Ήδη πληρώσαμε και τους παίκτες που είναι στο φετινό ρόστερ. Έχουμε δώσει 250.000 σε μία εβδομάδα για εξοφλήσεις και διακανονισμούς χρεών»

Για την έδρα και τον προπονητή.: «Θα παίξουμε στη Μίκρα. Έγινε δεκτή η παραίτηση του Δημοσθένη Τούμπου, ήταν δική του απόφαση για προσωπικούς λόγους. Ο νέος προπονητής θα είναι ξένος. Είμαστε σε επικοινωνία με τρεις. Έχουμε προφορική συμφωνία με έναν Σέρβο καταξιωμένο και έναν Ολλανδό. Έως αύριο θα έχουμε καταλήξει».

Για το χρονοδιάγραμμα ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στους τίτλους: «Φέτος πάμε για την τετράδα. Του χρόνου οι προσδοκίες είναι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης».

Για το αν θα γίνει επένδυση στην ακίνητη περιουσία του ΓΣ Ηρακλή: «Είναι τεράστια η ακίνητη περιουσία, με 28 στρέμματα στους Χορτατζίδες και 58 στρέμματα στη Μίκρα, είναι το πλουσιότερο σωματείο στα Βαλκάνια. Σαφώς έχουμε επενδυτικό πλάνο, ο κύριος Σαχράτζε που ήρθε να βοηθήσει την κατάσταση δεν έχει σκοπό να είναι ο αιμοδότης, αλλά να βοηθήσει προκειμένου να έχουν όφελος και οι επιχειρήσεις που έχει στην Ελλάδα. Μέσα από αυτό θα έχει φυσικά κέρδη και ο Σύλλογος. Σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα αθλητικό- εμπορικό κέντρο με ξενοδοχειακή μονάδα. Ήδη έχουμε συζητήσει για αυτό. Επειδή έχουμε να κάνουμε με πολύ σοβαρό επιχειρηματία πιστεύω ότι θα έχει ολοκληρωθεί το πλάνο στους επόμενους 12-24 μήνες».

Για την φράση του Σαχράτζε «θα ξεχαστεί γρήγορα ο Σαββίδης»: «Η αναφορά στον Κύριο Σαββίδη που είναι ένας πολύ αξιόλογος επιχειρηματίας έγινε γιατί ήθελε να πει ότι θα είναι το ίδιο γρήγορος και αποτελεσματικός, όπως ο συμπατριώτης του».

Για το αν υπάρχει σύνδεση με τον Ντένι Λεωνίδη: «Όχι καμία. Βέβαια αν ο Κύριος Λεωνίδης που προέρχεται επίσης από πρώην Σοβιετικό κράτος, καταφέρει να βρεθεί Ελλάδα και έρθει σε επαφή μαζί μας, σαφώς είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία».

Για το αν θα είναι πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής: «Όχι, Πρόεδρος θα είναι ο κύριος Σαχράτζε. Εγώ θα είμαι επικεφαλής, θα… τρέχω την ομάδα, χωρίς να έχω θεσμικό ρόλο. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να αλλάξει αργότερα».

Για τις δημοσιεύσεις ότι έχει καταδικαστεί για κακούργημα και ότι είναι φυγόποινος: «Πάρθηκε μία απόφαση ερήμην μου. Ως κάτοικος της Σερβίας τότε δεν είχα ενημερωθεί ότι υπάρχει δίκη. Όταν παρευρέθηκα στο εφετείο με δικηγόρο, αποδείξαμε την αθωότητα μου και πλέον αυτή η ιστορία ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχει δηλαδή αθωωτική απόφαση».

Για τα περάσματα του από τα άλλα τμήματα του Ηρακλή, και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Όσον αφορά το μπάσκετ, ήμουν ο άνθρωπος που τον επανέφερα στην Α1 μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Έκανα το έργο μου και αποχώρησα με ψηλά το κεφάλι. Για τον Εθνικό, η διοίκηση της ομάδας μόνο κατευχαριστημενη πρέπει να είναι. Μάλιστα υπάρχει και δημόσια δήλωση του κυρίου Μουστακίδη. Απλά δεν βρήκα την ανταπόκριση των ανθρώπων που περίμενα. Όσον αφορά την ΠΑΕ, σαφώς όταν ένας άνθρωπος (Αντώνης Ρέμος) βοηθάει τον Ηρακλή, το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του».

Λεβάν Σαχράτζε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην κορυφή»

Η κορυφή είναι ο μεγάλος στόχος του Ηρακλή όπως ανέφερε ο Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Για το αν έχουν ξεκινήσει να λύνουν τα προβλήματα: «Όλα βαίνουν βάσει του πλάνου μας, όπως τα έχουμε σχεδιάσει για να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στην ομάδα, θα περάσουμε τα εμπόδια που θα προκύψουν, ώστε να φτάσουμε στην κορυφή που είναι ο στόχος μας. Νιώθουμε καλά με τους ανθρώπους του Ηρακλή, νιώθουμε ασφάλεια που είναι δίπλα μας, είναι συνεργάσιμοι. Αυτόν τον χρόνο θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Υπάρχει πιθανότητα, αυτό το θέμα το χειρίζονται οι κ.κ. Τσιπίδης και Καλαϊτζίδης. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Για το αν είναι παράγοντας στην Δυναμό Τιφλίδας και αν τον ενδιαφέρει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής: «Ναι, ασχολούμαι με την Δυναμό Τιφλίδας, έπαιζα παλιά ποδόσφαιρο. Γιατί όχι, μπορούμε να πάρουμε και αυτό το τμήμα, αν υπάρχει θέληση και διάθεση»

Για τις επιχειρήσεις του και αν ισχύσει ότι είναι Πρόεδρος κόμματος στην Γεωργία: «Βρίσκομαι παντού λόγω της δουλειάς και Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είμαι δέκα χρόνια στην Ελλάδα, ξεκινήσαμε κάποιες επιχειρήσεις και έμεινα. Έχουμε δύο κατασκευαστικές εταιρείες. Ναι, είναι ένα νέο κόμμα, έχουμε μάλιστα και εθνικές εκλογές τέλος Οκτωβρίου και ο στόχος είναι να μπούμε στην βουλή».

Για τις επενδύσεις στην ακίνητη περιουσία του Ηρακλή: «Ναι θα κάνουμε, είναι στο πλάνο μας. Πρώτα όμως θέλουμε να βάλουμε την ομάδα σε σωστό δρόμο, να είναι ασφαλής χωρίς προβλήματα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα