ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Πειρατές» στη Σύρο οι παίκτες του Φίλιππου

«Πειρατές» στη Σύρο οι παίκτες του Φίλιππου

«Πειρατές» στη Σύρο οι παίκτες του Φίλιππου

Την πρώτη του μεγάλη νίκη έστω και φιλικού χαρακτήρα πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας με τους νεοφώτιστους να επικρατούν του Φοίνικα μέσα σε Σύρο με 3-1.

Την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα είχαν σήμερα Φοίνικας Onex και Φίλιππος Βέροιας. Σε αγώνα που διεξήχθη στο Δ. Βικέλας, ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε 3-1 του Φοίνικα με τους Γιάννη Ορφανό και Σωκράτη Τζιουμάκα να κρατούν τα θετικά στοιχεία του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη νίκη τους έστω και φιλικού χαρακτήρα.

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός προφύλαξε τον Ιβάν Ράιτς που αγωνίστηκε μόνο σε ένα σετ. Εξαιρετική εμφάνιση είχε Νίκος Μήλης. Οι δυο ομάδες θα δώσουν και αύριο φιλικό αγώνα στις 19.00.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-19, 23-25, 20-25)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ (Γιάννης Ορφανός): Ράντκε, Ράιτς, Πρωτοψάλτης, Στερν, Μπράουν, Παπαγγελόπουλος/Γκαράς (-λ), Λινάρδος, Ηλίας, Κωστόπουλος, Μήλης, Καρασαββίδης (-λ)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης, Μπίσετ, Τζιουμάκας Σ, Γάτσης, Τζιουμάκας Γ, Μπέατι/ Μπουράκης (-λ), Εντουάρδο, Φέρελ, Παπάζογλου, Μπουτόπουλος, Αρτακιανός