Εβδομάδα εξελίξεων για την συνέχιση της Volley League Ανδρών

Εβδομάδα εξελίξεων για την συνέχιση της Volley League Ανδρών

bet365

Σημαντική είναι η ερχόμενη βδομάδα όσον αφορά την συνέχιση της Volley League Ανδρών, καθώς θα γίνουν γνωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα υπάρξει προκήρυξη των αγώνων και θα βγει και το πρόγραμμα.

Από την στιγμή που στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ έγινε δεκτή η πρόταση του Παναθηναϊκού για συνέχιση του πρωταθλήματος με φάιναλ-φορ και έγιναν κάποιες αλλαγές, μπήκαμε στην τελική ευθεία για να γίνει η Volley League Ανδρών, το πρώτο παιχνίδι εκτός ποδοσφαίρου που θα κριθεί στα γήπεδα και μόνο.

Η ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να είναι η πιο σημαντική καθώς οι ομάδες θα έχουν στα χέρια τους τα υγειονομικά πρωτόκολλα για προπονήσεις με μπάλες, προκειμένου να μπουν και αυτές στην τελική ευθεία προετοιμασίας. Επίσης θα βγει και η προκήρυξη για τα ματς αυτά και αν όλα πάνε καλά θα έχουμε και το πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως ο 1ος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον 4ο Φοίνικα Σύρου και ο 2ος ΠΑΟΚ τον 3ο Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια αυτής της φάσης θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και την πρόκριση στον τελικό θα πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν δύο νίκες. Στην συνέχεια οι τελικοί θα κριθούν επίσης στις δύο νίκες, αλλά θα διεξαχθούν στις έδρες των φιναλίστ.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ΕΣΑΠ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης τους έχει τονίσει πως η Πολιτεία θα αναλάβει μέρος των εξόδων της ημιτελικής φάσης που όπως αναφέραμε και πριν θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Πλέον αυτό που μένει είναι οι ομάδες να φέρουν τους ξένους πίσω. Θυμίζουμε πως αν κάποιος έρθει στην χώρα μας πριν την 1η Ιουνίου θα πρέπει να μείνει στην καραντίνα για 15 μέρες, ενώ μετά την 1η Ιουνίου δεν θα υπάρχει κάποια καραντίνα, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για τον τουρισμό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα