Χαγκπαράστ: «Θα δώσουμε το 100% για να πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα»
Ένας από τους παίκτες που κλέβουν την παράσταση στο φετινό Volleyball Nations League είναι ο Αλί Χαγκπαράστ. Ο νεαρός ακραίος του Πανιωνίου είναι εξαιρετικός με τη φανέλα του Ιράν και θεωρείται και δικαίως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Παγκόσμιου βόλεϊ.
Ο Χαγκπαράστ βρέθηκε στο «Ανδρέας Βαρίκας» και με δηλώσεις του ανέβασε ψηλά τον πήχη λέγοντας πως οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το 100% για να κατακτήσουν τη Novibet Volley League.
Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:
Για τον ερχομό του στον Πανιώνιο: «Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Ελπίζω όλα να πάνε τέλεια για την ομάδα και τους οπαδούς μας».
Για τους στόχους που θέλει να πετύχει: «Θα δώσουμε το 100% για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε στους τελικούς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ιστορικού: «Άκουσα ότι έχουμε πολλούς οπαδούς και ελπίζω να υποστηρίζουν πάντα την ομάδα μας. Σίγουρα θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα και θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
