ΑΕΚ: «Θέλουμε να παίξει η ομάδα στη Volley League, αλλά δεν θα δεχτούμε εκβιασμούς»

ΑΕΚ βόλεϊ ανδρών

bet365

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως θέλει η ομάδα βόλεϊ ανδρών να αγωνιστεί στην Volley League και να διακανονίσει τα χρέη της, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς.

Η ΑΕΚ κατάφερε μετά από 4 χρόνια να επιστρέψει στην Volley League κατακτώντας το πρωτάθλημα της Pre League, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αφορούν το παρελθόν παραμένουν. Η Ένωση όπως ανέφερε και με ανακοίνωσή της, θέλει να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία και γι' αυτό σκοπεύει να διακανονίσει τα χρέη της, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθεί εκβιασμούς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λόγω πρόσφατων ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν στο παρόν και το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ, η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους της για τις προθέσεις της και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην VolleyLeague, διακανονίζοντας παράλληλα όσες εκ των παλαιών οφειλών εκκρεμούν ακόμη. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι στην προσπάθεια της αυτή, η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί εκβιασμούς και να ικανοποιήσει παράλογες απαιτήσεις οποιουδήποτε».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα