Μεγάλη κίνηση με Ρουσό ο ΠΑΟΚ, μένει ο Βαν ντεν Ντρις (vids)

Μεγάλη κίνηση με Ρουσό ο ΠΑΟΚ, μένει ο Βαν ντεν Ντρις (vids)

Ο Τόμας Ρουσό

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι ο 29χρονος Βέλγος ακραίος, Τόμας Ρουσό με τον «δικέφαλο του βορρά» να δυναμώνει στα άκρα. Στους «ασπρόμαυρους» παρέμεινε και ο Μπραμ Βαν ντεν Ντρις.

Από την στιγμή που υπήρξε διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Ράπτη, στον ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά αποφάσισαν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στη νέα χρονιά. Αρχικά προχώρησε η σκέψη για δύο Έλληνες κεντρικούς με τους Λινάρδο και Παπαλεξίου να είναι οι εκλεκτοί και στην συνέχεια το βάρος έπεσε στα άκρα και στους δύο ξένους.

Ο ένας από τους δύο είναι ο 29χρονος Βέλγος Τόμας Ριουσό. Ο ύψος 1.99 ακραίος βρέθηκε τον Ιανουάριο μια ανάσα από τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά την τελευταία στιγμή είχε πρόταση από την Μόντενα και προτίμησε το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Εκεί δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε, έχοντας μπροστά τους υπερπαίκτες όπως ο Ν' Γκαπέ, με τους Θεσσαλονικείς να εκμεταλλεύονται την συγκυρία και να τον αποκτούν.

Ο Ρουσό ξεκίνησε την καριέρα του στην Κνακ Ροζελάρε με την οποία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιταλία και Μόντζα, Γερμανία και Φριντρισχάφεν και Πολωνία (Όλζτιν, Κατοβίτσε, Ρεζόβια, Σουβάλκι), ενώ από τον Ιανουάριο ήταν στην Ιταλία και την Μόντενα.

Στη Γερμανία κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, ενώ από το 2015 είναι παίκτης της Εθνικής Βελγίου. Είναι ένας ακραίος με εξαιρετικές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) της Ευρώπης και έρχεται στην χώρα μας και τον ΠΑΟΚ σε εξαιρετική ηλικία. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό στα άκρα, ενώ και η δεύτερη κίνηση αναμένεται να είναι επίσης καλή, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο την αποχώρηση του Ράπτη, αλλά να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στην κομβική αυτή θέση.

Παρέμεινε και ο Βαν ντεν Ντρις

Ο Ρουσό θα έχει στον ΠΑΟΚ για συμπαίκτη έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος φυσικά για τον Μπραμ Βαν ντεν Ντρις, με τον Βέλγο διαγώνιο που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά να ανανεώνει για ακόμα έναν χρόνο παραμένοντας κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο Βαν ντεν Ντρις συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου και ειδικά στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Καλαμάτα ήταν ασταμάτητος.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα