Παναθηναϊκός ΑΟ: Ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του τα 10.000 μέλη!

Παναθηναϊκός ΑΟ: Ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του τα 10.000 μέλη!

Newsroom
Παναθηναϊκός ΑΟ: Ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του τα 10.000 μέλη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε πως οι εγγραφές των μελών του υπερέβησαν για πρώτη φορά τις 10.000.

Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της χρονιάς από την διοίκηση της ομάδας επετεύχθη, αφού ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του πως ξεπέρασε το αριθμό των 10.000 εγγραφών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα έφτασε τις 10.037.

Μάλιστα, στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού ΑΟ αναρτήθηκε και δήλωση του προέδρου, Τάκη Μαλακατέ, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ένας στόχος μας έγινε πράξη! Για πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού μας ξεπεράσαμε τα 10.000 μέλη. Αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκαμε και μας στηρίξατε με την συνδρομή σας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Η στήριξη σας και η συμπόρευση στην προσπάθεια μας, μας κάνει δυνατούς και αισιόδοξους ότι μπορούμε να καταφέρουμε ότι σχεδιάζουμε όσο δύσκολο και εάν φαντάζει.

Το όραμα μας για τον Παναθηναϊκό μας δεν έχει ταβάνι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε Ως ελάχιστη ανταπόδοση στην δίκη σας στήριξη θα κληρώσουμε δυο μέλη μας που θα κερδίσουν ο πρώτος τυχερός ένα ταξίδι στις εσωτερικές διοργανώσεις και ο δεύτερος σε ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Η επιλογή σε πιο ταξίδι και με ποια ομάδα μας θα ταξιδέψουν θα το επιλέξουν οι ίδιοι. Το ταξίδι περιλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, διατροφής μαζί με την ομάδα μας και φυσικά το εισιτήριο του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός μας μεγαλώνει καθημερινά πετύχαμε ένα στόχο μικρό όμως για το πραγματικό μέγεθος του Συλλόγου. Ας προσπαθήσουμε για το κάτι περισσότερο ας ψηλώσουμε το πήχη λίγο ακόμα 13.000 μέλη.

Ένας αριθμός που μας ταιριάζει και ένας στόχος που εάν τον εκπληρώσουμε θα μας βοηθήσει να κάνουμε επιπλέον κινήσεις τον Δεκέμβριο. Σας ευχαριστώ Η δύναμη μας είστε όλοι εσείς .Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα