Ολυμπιακός: Πάνε για το τεράστιο μπαμ με Ιντάλγκο οι Πειραιώτες (vids)

Ολυμπιακός: Πάνε για το τεράστιο μπαμ με Ιντάλγκο οι Πειραιώτες (vids)

Ολυμπιακός: Πάνε για το τεράστιο μπαμ με Ιντάλγκο οι Πειραιώτες (vids)

bet365

Κοντά σε μια μεταγραφή που θα κάνει την διαφορά είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 37χρονου Κουβανού, με Γερμανική υπηκοότητα, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη στο μεταγραφικό παζάρι, με τους Πειραιώτες να παλεύουν για μια μεταγραφή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του αρχηγού της Φενέρμπαχτσε Σαλβαντόρ Ιντάλγκο.

Ο 37χρονος ακραίος που έχει γεννηθεί στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Λένιγκραντ είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς.

Μιλάμε για έναν παίκτη που επιθετικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπεί ειδικά όταν είναι στην μέρα του, χωρίς όμως να έχει θέματα και στην υποδοχή. Ο Ιντάλγκο έχει ύψος 1.98 και με εξαίρεση την Φενέρ που βρίσκεται από το 2018, κάθε χρόνο άλλαζε ομάδες έχοντας; πολύ μεγάλο κασέ. Εκτός από το πρωτάθλημα Τουρκίας έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και σε Λίβανο, Κίνα και Κατάρ, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον ατομικό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι ακραίος που θεωρείται άνετα ο ορισμός του ηγέτη με εξαιρετικό σερβίς και όπως αναφέραμε ασταμάτητος και στην επίθεση, ενώ συνολικά είναι αυτό που λέμε “εκρηκτικός παίκτης”.

Ο Ιντάλγκο βέβαια δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που κοιτάζει ο Ολυμπιακός, αλλά σίγουρα η περίπτωσή του προκαλεί τρομερό ενδιαφέρον, γιατί είναι παίκτης που στην χώρα μας έχει χρόνια να έρθει, όπως είναι και ο Ερνάντες του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα