Ταρνατόρος: «Μόνη της η Πολιτεία δεν μπορεί να λήξει το θέμα της βίας, χρειάζεται και η δική μας συνδρομή» 

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ταρνατόρος: «Μόνη της η Πολιτεία δεν μπορεί να λήξει το θέμα της βίας, χρειάζεται και η δική μας συνδρομή» 

bet365

Ο πρόεδρος της Volley League, Παντελής Ταρνατόρος, έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης των Λιγκών με τον Αυγενάκη.

Ο Ταρνατόρος, ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ / Volley League τόνισε: «Το βασικότερο που συζητήσαμε ήταν τα γεγονότα εντός και εκτός αθλητικών χώρων που μας λυπούν πολύ και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα. Από την πλευρά μου να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και να μην ξαναδούμε τέτοια φαινόμενα.

Από την πλευρά του κ. Αυγενάκη ζητήθηκε και η συνδρομή των ομάδων. Μόνη της η Πολιτεία δεν μπορεί να λήξει το θέμα της βίας (χρειάζεται και η συνδρομή των ομάδων). Έγινε και μία συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο. Για εμάς τα θετικά που βγήκαν ήταν πως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τη χρηματοδότηση από τη φορολογία του στοιχήματος και μας εξήγησαν τα δεδομένα. Μας έδωσαν ένα χρονοδιάγραμμα 2-3 μηνών για να μπορέσουν οι ομάδες και οι Λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους και να δουν το μέλλον τους. Επιτέλους έρχονται χρήματα που έπρεπε στον αθλητισμό. Πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αυγενάκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα