Volley League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού που κρίνει πολλά

Newsroom
Volley League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού που κρίνει πολλά

bet365

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:00 ΕΡΤ3) κλείνει την 11η αγωνιστική στην Volley League, με τον Παναθηναϊκό να… παρακολουθεί.

Τεράστιας σημασίας είναι το σημερινό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στην Volley League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ( 20:00, ΕΡΤ-3 HD).

Ενα ντέρμπι από τα τρία της big-3 του πρωταθλήματος, που θα παίξει τεράστιο ρόλο στην βαθμολογία για την β’ φάση του πρωταθλήματος. Με δεδομένο πως μένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και στις δύο από αυτές θα έχουμε τα ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, η σημερινή αναμέτρηση για τον δεύτερο και τον τρίτο αντίστοιχα του πρωταθλήματος, είναι σαν τελικός.

Αυτό γιατί play off δεν υπάρχουν και οι βαθμολογίες τους θα μεταφερθούν στη β’ φάση κατά το ήμισυ της διαφοράς που θα έχουν μεταξύ τους (Παναθηναϊκός 27, ΠΑΟΚ 25, Ολυμπιακός 24 αυτή τη στιγμή).

Επομένως το αποψινό ματς έχει σημασία και για τους «πράσινους» που το δικό τους ματς με τον Φοίνικα αναβλήθηκε.

Στο σημερινό παιχνίδι πιθανότατα θα κάνουν ντεμπούτο και τα νέα αποκτήματα των δύο ομάδων.

Πρόκειται για τον Καναδό ακραίο του ΠΑΟΚ, Ράιλι Μπαρνς και τον Εσθονό διαγώνιο του Ολυμπιακού Ρενέ Τέπαν.

«Προβλέπεται να είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Πιστεύω πως θα είναι βελτιωμένος, ωστόσο εμείς είχαμε χρόνο να δουλέψουμε αρκετά καλά, πιστεύω πως έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε δυνατοί, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γ. Καλμαζίδης.

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό για την κατάταξη. Το αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό, όπως αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο. Πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο διάθεση στο 100%, ώστε να κατακτήσουμε τους σημαντικούς βαθμούς και να κερδίσουμε» είπε από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα