ΑΕΚ: Αγιασμός σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής

Newsroom
ΑΕΚ: Αγιασμός σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής

bet365

Παρουσία των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων της πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Νέα Φιλαδέλφεια ο αγιασμός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Σε μια πολλή ωραία εκδήλωση και παρουσία των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αναλυτικά η Ένωση αναφέρει σχετικά: «Αγιασμός για όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28/09, στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ παρευρέθηκε στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού, ενώ παρόντες ήταν φυσικά ο Πρόεδρος του Σωματείου, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του τμήματος Χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, ο γενικός αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας & Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Αναλυτικά, όσα είπαν:

Αλέξης Αλεξίου: «Η φετινή μάζωξη ήταν περισσότερο συμβολική να γίνει εδώ, γιατί οι μέρες που διανύουμε είναι σημαντικές για το Σωματείο μας. Είναι το επιστέγασμα προσπαθειών μιας δεκαετίας, με αυτό που βλέπετε εδώ δίπλα μας, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, που εκφράζει πολύ περισσότερα απ’ ότι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θέλω να νιώσετε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Σήμερα εδώ είναι αθλητές και εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα. Αυτή την εικόνα που βλέπω εδώ, θα ήθελα να την βλέπω σε όλα τα γήπεδα που παίζει η ΑΕΚ. Είμαστε όλοι ΑΕΚ! Είμαστε όλοι ένα! Θέλω να γνωριστείτε με τα παιδιά των υπολοίπων τμημάτων. Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους σας. Ο Θεός να μας φωτίζει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις».

Σταμάτης Παπασταμάτης: «Είμαστε εδώ επειδή την ΑΕΚ την αγαπάμε και την λατρεύουμε. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος έρωτας. Αυτόν υπηρετούμε. Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μεγαλώσει η ΑΕΚ. Με τη βοήθεια και του Δήμου, σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ, του ονόματος, της ιστορίας της και του πολιτισμού της και στο χάντμπολ και στο βόλεϊ. Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για να γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους, υγεία και η ΑΕΚ να είναι πάντα πρώτη παντού και να διδάσκει πολιτισμό».

Λευτέρης Αρχόντης: «Το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Και αυτό δείχνουμε σήμερα εδώ, με όλα τα τμήματα κι ας είναι πολλά που προπονούνται μακριά από εδώ. Προσπαθούμε να έρθουν όλα τα τμήματα εδώ, γιατί εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανήκει η ΑΕΚ».

Ηλίας Χατσίκας: «Είναι τιμή μας που βρίσκεστε εδώ όλοι. Στόχος μας ήταν να σας δείξουμε ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θέλουμε να δίνετε το παράδειγμα και να είστε τα πρότυπα για τα παιδιά των Ακαδημιών και για όσα κάνετε μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά. Να είστε καλά και να έχετε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα