Ολυμπιακός: Έμεινε στις «ερυθρόλευκες» η Γενιτσαρίδη

Ολυμπιακός: Έμεινε στις «ερυθρόλευκες» η Γενιτσαρίδη

Newsroom
Ολυμπιακός: Έμεινε στις «ερυθρόλευκες» η Γενιτσαρίδη

bet365

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά η Μαρία Γενιτσαρίδη με τις «ερυθρόλευκες» να ανακοινώνουν την συμφωνία με την 28χρονη ακραία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών.

«Είμαι έτοιμη και ανυπόμονη να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου»

Από την πλευρά της η Γενιτσαρίδη μιλώντας στο olympiacossfp.gr ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Με την παραμονή μου στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμη και ανυπόμονη να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα