ΠΑΟΚ: Μεγάλη κίνηση με Στράντζαλη οι «ασπρόμαυρες»

ΠΑΟΚ: Μεγάλη κίνηση με Στράντζαλη οι «ασπρόμαυρες»

ΠΑΟΚ: Μεγάλη κίνηση με Στράντζαλη οι «ασπρόμαυρες»

bet365

Σε μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, με τις «ασπρόμαυρες» να συμφωνούν με την διεθνή ακραία, Όλγα Στράντζαλη. Ήδη οι «ασπρόμαυρες» έχουν συμφωνήσει και με Βεργίδου, Κρολ και Μπλάνκο.

Ο μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι μετά την συμφωνία με την Ελληνίδα πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου, την Πολωνή διαγώνιο, Καταρίνα Ζαρόλινσκα Κρολ και την Κουβανή κεντρική Λισέτ Χερέρα Μπλάνκο, οι κινήσεις συνεχίζονται μια ακόμα σπουδαία παίκτρια.

Ο λόγος για την Όλγα Στράντζαλη, την 26χρονη διεθνή ακραία που την χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε με την Άλμπα της Ρουμανίας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ καπ, σε μια εξαιρετική χρονιά. Η Στράντζαλη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Αίαντα Ευόσμου πριν αναχωρήσει για την Αμερική όπου και έπαιξε στα πανεπιστήμια της Καλιφόρνια και του Μαϊάμι. Μετά τις ΗΠΑ, το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ πήγε στην Γαλλία και την Μπεζιέ, μετά στην Πολωνία και τις Πίλα και Λεγκιόνοβο, πριν βρεθεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κούνεο. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Πολωνία και την Χιμικ, ενώ πέρσι όπως αναφέραμε έπαιξε στην Ρουμανία με την Άλμπα κατακτώντας τα πάντα στην συγκεκριμένη χώρα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, καθώς με την Στράντζαλη ενισχύεται παίρνοντας σε μια τόσο νευραλγική για το γυναικείο βόλεϊ θέση, μια Ελληνίδα με σπουδαίες παραστάσεις και επιτυχίες στο εξωτερικό και ελευθερώνει και μια θέση ξένης, οι οποίες από φέτος θυμίζουμε πως θα είναι 4 και όχι 3. Για την Στράντζαλη ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έκανε επίσημη πρόταση και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με την 26χρονη ακραία.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα