Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ με επιστολή ζητούν τα λεφτά του στοιχήματος από τον Αυγενάκη

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ με επιστολή ζητούν τα λεφτά του στοιχήματος από τον Αυγενάκη

bet365

Με κοινή τους επιστολή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, ζητάνε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί μετά την φορολόγηση των στοιχηματικών εταιριών.

Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο προχώρησαν οι Ερασιτέχνες των 5 μεγάλων σωματείων της χώρας. Συγκεκριμένα οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, έστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, με την οποία ζητούν να τους καταβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου το 50% των χρημάτων που έχει συμφωνηθεί να πάρουν από την φορολόγηση των στοιχηματικών εταιριών.

Χρήματα που όπως αναφέραμε και σε σχετικό θέμα έκαναν όλους τους Συλλόγους να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητάνε τα λεφτά μέχρι τις 31/10, καθώς το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν θα είναι πολύ μεγάλο. Δεν είναι μάλιστα και λίγες οι φωνές που για την Volley League Γυναικών (η επιστολή είναι συνολική από τις ομάδες για όλα τα αθλήματα), σκέφτονται ακόμα και στο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα αν δεν υπάρξει εγγύηση για τα χρήματα αυτά.

Το σίγουρο είναι πως όσο αυτή η περιβόητη ενίσχυση καθυστερεί (ενώ στην Volley League Ανδρών έχει δοθεί), τόσο οι φωνές των ομάδων θα δυναμώνουν σε σημείο μάλιστα για πρώτη φορά το λεγόμενο Big-5 να στείλει κοινή επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη.

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα