Στην Volley League ο Πήγασος Πολίχνης

Newsroom
Στην Volley League ο Πήγασος Πολίχνης

bet365

Μια αγωνιστική πριν το τέλος τoυ Γ' ομίλου, η ομάδα της Πολίχνης, εξασφάλισε την παρουσία της στη Volley League της επόμενης περιόδου για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Έντεκα χρόνια μετά την παρθενική του συμμετοχή στη Volley League (ως Επίκουρος) η ομάδα της Πολίχνης στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου επικράτησε με 3-0 του Αριστοτέλη Σκύδρας, εξασφαλίζοντας μαθηματικά την άνοδο και ολοκληρώνοντας μια... ιστορική εβδομάδα καθώς το βράδυ της Τετάρτης πανηγύρισε την παρθενική του πρόκριση σε φάιναλ φορ Κυπέλλου.

Παρά τις απουσίες των Καρατζά Μαυροβουνιώτη και την κόπωση από τα 5 σετ του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Πήγασος λύγισε την αντίσταση του Αριστοτέλη κι έτσι σε συνδυασμό με την ήττα της Καλαμάτας 80 στη Σάμο είναι οριστικά πρωταθλητής.

Ο Πήγασος έχει 20 βαθμούς, η ομάδα της Μεσσηνίας 17 και παρόλο που έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια ο σύλλογος της Πολίχνης υπερτερεί στους πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Pre League Ανδρών - Γ' Όμιλος - 9η αγωνιστική

Πήγασος Πολίχνης - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 3-0 (25-21, 25-22, 26-24)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Κομητούδης, Χρηστινίδης, Μήλης, Στίγγας, Κεσεσίδης, Εφραιμίδης / Τσαδήμας (λ), Τσιράκης (λ), Καράτζογλου

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μαγκαλάες, Βλαχόπουλος, Τόρες, Κανέλλος, Αρμενάκης, Σαρικεΐσογλου / Αντωνιάδης (λ), Αντωνίου (λ), Γκόρτσανιουκ, Παντακίδης, Αναστασιάδης.

ΑΣ Κέρκης Σάμου - ΑΟ Καλαμάτας 80 3-2 (22-25, 25-20, 23-25, 25-20, 15-13)

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Μελλές, Πέτρας, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Στράτος.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Χριστόφας, Δημητούλης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Χαραλαμπίδης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Στόγιαν, Κανελλόπουλος.

ΑΕΚ-Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-18, 19-25, 19-25, 16-25)

*ο αγώνας είχε διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα

 

PRE LEAGUE Τελευταία Νέα