Θεοδοσίου στο Gazzetta: «Φτάσαμε ως εδώ με την αξία μας, μπορούσαμε το κάτι παραπάνω»

Θεοδοσίου στο Gazzetta: «Φτάσαμε ως εδώ με την αξία μας, μπορούσαμε το κάτι παραπάνω»

Newsroom
Η λίμπερο του Άρη, Πασχαλίνα Θεοδοσίου

bet365

Η λίμπερο του Άρη, Πασχαλίνα Θεοδοσίου μιλάει στο Gazzetta για την προσπάθεια των «κίτρινων» κόντρα στην ΑΕΚ, αναφέροντας πως η ομάδας της άξιζε κάτι παραπάνω στον ημιτελικό αυτό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Ο Άρης παρότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, πάλεψε στα δύο πρώτα σετ χάνοντάς τα στις λεπτομέρειες και με ήττα με 3-0 έμεινε εκτός τελικού. Μια από τις παίκτες του Γιάννη Τσαϊρέλη που ξεχώρισαν ήταν η λίμπερο της ομάδας, Πασχαλίνα Θεοδοσίου.

Η νεαρή λίμπερο μιλώντας στο Gazzetta αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας της στον πρώτο ημιτελικό, ειδικά στα δύο πρώτα σετ, ενώ εισήμανε πως στην συνέχεια ο Άρης έμεινε από δυνάμεις. Αναλυτικά η Θεοδοσίου ανέφερε τα εξής:

Για τη συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Όλες οι κοπέλες ήμασταν χαρούμενες που φτάσαμε εδώ, γιατί το καταφέραμε με την αξία μας. Σίγουρα μένει πικρία με το τελικό 3-0, καθώς αξίζαμε παραπάνω πράγματα. Στο τρίτο σετ φανερά κουραστήκαμε, αλλά κρατάμε τα θετικά.

Για την έκβαση των σετ: «Ήμασταν πολύ καλές στα πρώτα σετ. Δυστυχώς, μετά τη "μάχη" στο δεύτερο σετ σαν ν'... αδειάσαμε ψυχολογικά. Κουραστήκαμε και κάναμε κάποια τακτικά λάθη στο τρίτο. Η ΑΕΚ είναι μία έμπειρη ομάδα και πιο έτοιμη. Είχε περισσότερες δυνάμεις και γι' αυτό το σκορ είχε μεγάλη διαφορά».

Για την πολύ καλή απόδοσή της: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Παίζω τρία χρόνια στην Α1 και αυτό μου δημιούργησε κάποιο άγχος. Βέβαια ήταν παραγωγικό το άγχος και γι' αυτό προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το ποιο ζευγάρι προβλέπει στον τελικό: «Είναι δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει να γίνονται πολλά. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως είναι το φαβορί στις λεπτομέρειες, αλλά μιλάμε για ένα ματς νοκ-άουτ. Ας κερδίσει ο καλύτερος».


@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα