Κωνσταντινίδου στο Gazzetta: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, καλώς να έρθει»

Newsroom
Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

bet365

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μιλώει στο Gazzetta για την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου και επισημαίνει πως δεν επιθυμεί κάποιον αντίπαλο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Πέρσι στην Άρτα κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας της επί του Παναθηναϊκού στον τελικό. Φέτος ως αρχηγός και πάλι της ΑΕΚ, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου οδήγησε αρχικά την Ένωση στον τελικό μετά το 3-0 επί του Άρη και επιθυμεί να κάνει το 2 στα 2.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Gazzetta, επισημαίνοντας πως δεν έχει προτίμηση στον αντίπαλο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος και αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».

Αναλυτικά η αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε τα εξής:


Για την τρίτη σερί παρουσία της σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας: «Νιώθω πολύ όμορφα! Τα συναισθήματα είναι ανεξίτηλα. Πιστεύω θα δούμε ένα πολύ ωραίο δεύτερο ημιτελικό και έναν πολύ ανταγωνιστικό τελικό την Κυριακή».

Για την ανατροπή από το -5 και την κατάκτηση του δεύτερου σετ: «Ήμασταν ενωμένες σαν μια ομάδα, κάτι το οποίο μας είπε να κάνουμε και ο προπονητής παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση στο σετ. Αυτό βοήθησε και σε συνδυασμό με την πίεση στο σερβίς, το οποίο είναι καθαρά τακτικό κομμάτι, βρήκαμε τις λύσεις για ν' ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε το σετ. Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να κατακτάς ένα σετ, στο οποίο χάνεις πέντε πόντους. Θεωρώ πως αυτός ήταν ο παράγοντας που μας έδωσε... φτερά για την κατάκτηση του τρίτου σετ.

Για το ποια ομάδα θέλει στον τελικό: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Δεν έχω φτάσει τόσο μακριά τη σκέψη μου. Όποιος είναι καλύτερος, ας έρθει!».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα