Κύπελλο Ελλάδος: Οι δηλώσεις των αρχηγών

Οι τέσσερις αρχηγοί των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Αρη με το τρόπαιο

bet365

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνίστριες των τεσσάρων ομάδων του Final-4 στο κύπελλο βόλεϊ ανδρών.

Στην «σκιά» της απώλειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 του 24ου κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, η αρχηγός της, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, δήλωσε: «Πιστεύω ότι για κάθε αθλήτρια είναι μια επιτυχία από μόνη της να βρίσκεται σε δύο συνεχόμενα φάιναλ φορ. Ξεκινάμε με έναν ημιτελικό αύριο κόντρα στον Άρη. Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα από πέρυσι είναι ανεξίτηλα για όλες μας και είναι παράλληλα και το καλύτερο κίνητρο για να το κάνουμε ξανά».

Η Ελενα Μπάκα, για λογαριασμό του Αρη, δήλωσε: «Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να βρισκόμαστε στο φάιναλ-4 και αυτό μας χαροποιεί πολύ. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατή και η περσινή κυπελλούχος. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στον τελικό».

Η Τζίνα Λαμπρούση, από πλευράς Ολυμπιακού, σχολίασε για την μονομαχία με τον Παναθηναϊκό: « Ξεκινάμε με έναν δυνατό ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός απείχε τα τελευταία χρόνια από το φάιναλ-4. Έχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο της χρονιάς και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Θα γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά».

Τέλος, η Αθηνά Παπαφωτίου, είπε για τον Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ στο Λουτράκι. Για όλες τις ομάδες το κύπελλο αποτελεί στόχο και γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ. Για εμάς είναι τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δείξουμε την εικόνα και την δυναμική που έχει το βόλεϊ μέσω της δημόσιας τηλεόρασης σε όλα τα σπίτια. Εύχομαι όλοι να απολαύσουν τους αγώνες. Για εμάς υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το τρόπαιο, για να το αφιερώσουμε στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα