Αρτακιανού: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά θα παλέψουμε»

Φώτης Καρακούσης
Αρτακιανού: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά θα παλέψουμε»

bet365

Στον ΑΟ Θήρας δίνουν φαβορί τον Παναθηναϊκό, όμως η Μαριαλένα Αρτακιανού τονίζει πως ο ΑΟ Θήρας θα είναι άξιος αντίπαλος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Ο ΑΟ Θήρας νικώντας τη Θέτιδα Βούλας με 3-1 θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, που θα γίνει το Σάββατο (12/3, 19:00) στο Ηράκλειο.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, θεωρώ κρίσιμη την ανατροπή που κάναμε στο πρώτο σετ, δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Αύριο ο τελικός είναι άλλο ματς. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και εμείς ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε. Είναι ευχάριστο που ο σύλλογος είναι σε τρίτο σερί τελικό κυπέλλου» είπε η αρχηγός και λίμπερο του ΑΟ Θήρας, Μαριαλένα Αρτακιανού.

Ο προπονητής της κυκλαδίτικης ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Όλα τα παιχνίδια φέτος με τη Θέτιδα ήταν αμφίρροπα. Και οι δύο ομάδες ήταν καλά προετοιμασμένες στο τακτικό κομμάτι. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση και πήγαμε καλά στην τακτική, ενώ το σερβίς μας ήταν επιθετικό. Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φαβορί είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός, αλλά και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το κύπελλο».


Ο προπονητής της Θέτιδας, Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η απώλεια του πρώτου σετ. Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Συνολικά παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά και ο ΑΟ Θήρας έκανε καλό παιχνίδι. Έχει εμπειρία η ομάδα της Σαντορίνης από τέτοια ματς και το εκμεταλλεύτηκε. Πλέον συνεχίζουμε και θέλουμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στο πρωτάθλημα».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα