Και τυπικά αποκλείστηκε η Εθνική μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας

Φώτης Καρακούσης
Εθνική ανδρών

bet365

Όνειρο ήταν και πάει για την Εθνική ομάδα, καθώς ακόμα και αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κερδίσει και με 3-0 την Γαλλία το απόγευμα της Τρίτης, έχει αποκλειστεί μετά τα αποτελέσματα της Δευτέρας.

Το ότι το έργο της Εθνικής ομάδας ήταν δύσκολο μετά την αναπάντεχη ήττα από Ισραήλ, αλλά και από αυτές από Τουρκία και Ρουμανία, ήταν γνωστό. Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ελπίζει ούτε σε θαύμα πρόκρισης στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης.

Η Ρουμανία έκανε την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 3-1 της Γαλλίας, αλλά το τελειωτικό χτύπημα ήρθε πιο μετά όταν η Πορτογαλία επικράτησε της Τουρκίας με 3-2. Ένα αποτέλεσμα που καταδίκασε την Εθνική η οποία ακόμα και να κερδίσει σήμερα την Γαλλία, κάνοντας το αγωνιστικό θαύμα δεν θα μπορεί να ελπίζει σε τίποτα.

Και δεν θα μπορεί γιατί αρχικά μετράνε οι νίκες με τις Γαλλία, Πορτογαλία και Ρουμανία να έχουν από 3 και να έχουν περάσει 100%. Μετά μετράνε οι βαθμοί και από την στιγμή που σήμερα εκτός από το Ελλάδα – Γαλλία υπάρχει και το Τουρκία – Ισραήλ όλα τελείωσαν. Αν κερδίσει το Ισραήλ φτάνει και από τις 3 νίκες με τις Ελλάδα και Τουρκία να έχουν μόνο 1. Αν κερδίσει η Τουρκία ακόμα και με 3-2 και φτάσει τις δύο νίκες και να κερδίσει η Ελλάδα τους «τρικολόρ» θα έχει επίσης 2 νίκες, αλλά λιγότερους βαθμούς, οπότε μένει πάλι εκτός.

Βαθμολογία

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα