Γιουνούς Οτσάλ: «Είναι άδικο το ότι αποκλειστήκαμε»

Γιουνούς Οτσάλ: «Είναι άδικο το ότι αποκλειστήκαμε»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Γιουνούς Οτσάλ μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ στο Ευρωβόλεϊ μετά τον αποκλεισμό της.

Περήφανος για την ομάδα του και την προσπάθεια που έκανε, αλλά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής από την επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιουνούς Οτσάλ.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες μου γιατί δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σ’ ένα τέτοιο τουρνουά με τόσο έντονους ρυθμούς. Κάποιες φορές πνευματικά δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε κυρίως πνευματικά σε κάποια ματς. Σήμερα είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα μου γιατί έχασε πραγματικά στις λεπτομέρειες κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος συμφώνησε με την εκτίμηση ότι το 1ο και το 3ο σετ κόντρα στην Τουρκία ήταν μια μικρογραφία της συνολικής παρουσίας μας στο Ευρωβόλεϊ.

«Αυτή είναι η λέξη κλειδί… Από το πρώτο έως το τελευταίο ματς μας κόστισαν κάποιες λεπτομέρειες. Σίγουρα κερδίσαμε πολλές εμπειρίες κι αν αυτά τα κορίτσια παίξουν την επόμενη σεζόν στις ομάδες τους, τότε το επόμενο καλοκαίρι θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο την Εθνική ομάδα».

Τέλος στην ερώτηση αν θεωρεί δίκαιο το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα δεν θα συνεχίσει στους 16 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τόνισε:

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά η ζωή κι ο αθλητισμός δεν είναι δίκαιος. Είδατε σε όλα τα παιχνίδια τους διαιτητές να δίνουν ανάποδα σφυρίγματα στους αγώνες μας αλλά δεν θέλω να σταθώ σε εξωαγωνιστικά προβλήματα, να ψάξω δικαιολογίες, Πρέπει να νικάμε και μ’ αυτές τις συνθήκες και έτσι αποκτάς νοοτροπία νικητή».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα