Ιταλία – Γερμανία 3-0: Με περίπατο στους «4» οι Ιταλοί (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ιταλία – Γερμανία 3-0: Με περίπατο στους «4» οι Ιταλοί (vid)

bet365

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, τα πιτσιρίκια της Ιταλίας επικράτησαν με 3-0 της Γερμανίας και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Eurovolley όπου και θα αντιμετωπίσουν την Σερβία.

Η επέλαση της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα του Φερντινάντο Ντε Τζιόρτζι που κατέβηκε στο τουρνουά αυτό χωρίς Χουαντορένα και Ζάιτσεφ, βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Eurovolley. Η «σκουάντρα ατζούρα» επικράτησε της Γερμανίας με 3-0 (25-13, 25-18, 25-19) και κόντρα στην Σερβία θα παλέψει για μια θέση στον τελικό, με τους Σέρβους να είναι το φαβορί, αλλά τα πιτσιρίκια της Ιταλίας να δείχνουν πως είναι ικανά για όλα.

Στα του αγώνα, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς, στο σερβίς με 4-0, στην επίθεση με 56% έναντι 39% και στο μπλοκ με 10, ενώ οι Γερμανοί είχαν μόλις 2. Ουσιαστικά η Γερμανία δεν κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους τους σε κανένα σημείο και το μόνο που κατάφεραν ήταν στο τρίτο και τελευταίο σετ να φτάσουν έναν πόντο πριν τους 20.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μικελέτο που πλέον έχει γίνει το πρώτο βιολί της ομάδας με 13 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λάβια με 12 και Πινάλι με 11. Για τους ηττημένους ο Κάρλιτσεκ με 11 ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος και δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Ιταλία

Γερμανία

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα