Τελικά πανελληνίου κοριτσιών Κ20: MVP και καλύτερη επιθετικός η Κυπαρίσση

Τελικά πανελληνίου κοριτσιών Κ20: MVP και καλύτερη επιθετικός η Κυπαρίσση

Gazzetta team
Τελικά πανελληνίου κοριτσιών Κ20: MVP και καλύτερη επιθετικός η Κυπαρίσση

bet365

Η ακραία του Π.Α.Ο.Κ. Σταματία Κυπαρίσση για δεύτερη συνεχή σεζόν κατακτά το βραβείο της MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Η νεαρή αθλήτρια ήταν και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης και παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης επιθετικού.

Αναλυτικά:

MVP: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Την απονομή στον Ναύαρχο Βότση για την κατάκτηση της 3ης θέσης έκαναν η αντιδήμαρχος Μαρκόπουλου Μένη Βαμποράκη και το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Φώτης Πέρρος.

Την απονομή στο Μαρκόπουλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Την απονομή στον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. έκαναν ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κώστας Αλλαγιάννης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας.

Πριν τις απονομές στις συμμετέχουσες ομάδες, η Ε.Ο.ΠΕ. απέμεινε αναμνηστικές πλακέτες στον Δήμαρχο Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, στην Αντιδήμαρχο Μένη Βαμποράκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκο Πέππα και στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα