Χτύπησαν διαιτητή μπαμπάς και γιος σε αγώνα παγκορασίδων!

Gazzetta team
Χτύπησαν διαιτητή μπαμπάς και γιος σε αγώνα παγκορασίδων!

bet365

Και όμως έγινε και αυτό. Σε αγώνα παγκορασίδων ανάμεσα στον Πορφύρα και τον Μίλωνα, μπαμπάς και γιος μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν με γροθιές τον διαιτητή Νίκο Παπαχατζή.

Σε ροντέο μετέτρεψαν αγώνα παγκορασίδων Γ΄ ένας μπαμπάς αθλήτριας του Πορφύρα και ο ανήλικος υιος του όταν αμφότεροι επιτέθηκαν σε βάρος του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης του Πορφύρα με το Μίλωνα στο γυμναστήριο «Σαλπέας» στον Πειραιά.

Τα σοβαρά επεισόδια έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Ενωση Πειραιά και Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ). Πατέρας και υιος (αδελφός 12χρονης αθλήτριας του Πορφύρα) επιτέθηκαν και χτύπησαν τον πρώτο διαιτητή Νίκο Παπαχατζή μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με 3-1 σετ υπέρ του Μίλωνα.

Την ώρα που οι αθλήτριες των δύο ομάδων έκαναν τον καθιερωμένο χαιρετισμό στο φιλέ μπαμπάς και γιος που λίγο νωρίτερα διαμρτύρονταν για σφύριγμα «πιαστού» του διαιτητή, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Γροθιά και κεφαλοκλείδωμα

Σύμφωνα με το volleynews.gr ο αδελφός της αθλήτριας χτύπησε με δύναμη στην πλάτη τον Νίκο Παπαχατζή. Ο ρέφερι προσπάθησε να αμυνθεί αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει δέχτηκε και δεύτερη επίθεση αυτή τη φορά από τον πατέρα της αθλήτριας.

Αρχικά του έριξε γροθιά και στη συνέχεια τον έπιασε κεφαλοκλίδωμα προκαλώντας πανδαιμόνιο στο «Σαλπέας». «Φοβήθηκα πως θα πνιγόμουν καθώς μου πίεζε την καρωτίδα και μου κόπηκε η αναπνοή», έλεγε αργότερα στους παρευρισκόμενους ο σοκαρισμένος διαιτητής ο οποίος μαζί με τον δεύτερο ρέφερι Θοδωρή Παπαγιαννόπουλο αναμένεται σήμερα να παραδώσουν έκθεση με τα γεγονότα.

Μάλιστα λόγω της κατάστασης που βρίσκονταν δεν ήταν σε θέση να σφυρίξει τον αγώνα Πορφύρας – Απολλώνιος για τις παγκορασίδες Δ΄ ο οποίος ακολουθούσε και τελικά αναβλήθηκε.

Τον κυνηγούσαν στο γήπεδο

Τα βάσανα του Παπαχατζή δεν είχαν τελειώσει... Με την βοήθεια άλλων γονέων, προπονητών και παραγόντων κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του θυμωμένου μπαμπά ο οποίος μαζί με τον γιο του άρχισαν να τον κυνηγάνε μέσα στο γήπεδο.

Ο Παπαχατζής βρήκε καταφύγιο γύρω από το τραπέζι της γραμματείας όπου τον προστάτευσαν παράγοντες του Πορφύρα. Τότε κάποιος φώναξε «αστυνομία» και ο μπαμπάς με τον γιο του έφυγαν τρέχοντας.

Είχαν φύγει όταν έφτασε η αστυνομία

Μετά από λίγα λεπτά έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά οι δράστες του επεισοδίου είχαν απομακρυνθεί.

Η συνέχεια θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας όπου ο Νίκος Παπαχατζής και ο δεύτερος ρέφερι Παπαγιαννόπουλος θα παραδώσουν στην ΕΣΠΕΔΑ την έκθεση τους με όλο το επεισόδιο ενώ ήδη έχει γίνει εκτενή αναφορά και στο φύλλο αγώνα.

Ο Νίκος Παπαχατζής είναι μόλις 19 ετών και γιος του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά Πέτρου Παπαχατζή.

Σκέφτεται τη μικρή που έκλαιγε

Παρότι ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς το Σάββατο εάν θέλει να υποβάλει μήνυση κατά των δραστών απέφυγε να δώσει συνέχεια, ενώ όπως έλεγε σε δικούς του ανθρώπους είχε συγκλονιστεί στη θέα της μικρής αθλήτριας που έκλαιγε από το σοκ.

Δεν έχει αποφασίσει αν θα καταθέσει μήνυση καθώς δεν θέλει να δημιουργήσει άλλα προβλήματα στο μπαμπά και τον υιό του ελπίζοντας βέβαια πως θα καταλάβουν το μεγάλο λάθος που έχουν κάνει. Μάλιστα πρόκειται για πολύτεκνο πατέρα τεσσάρων παιδιών που είναι άνεργος. Στο πλευρό των διαιτητών βρέθηκαν οι διοικήσεις του Πορφύρα και του Μίλωνα.

Πηγή: Ethnos.gr

 

Τελευταία Νέα