Νίκη η Ζενίτ, «χρυσή» πρόκριση η Ζάκσα (vid)

Φώτης Καρακούσης
Νίκη η Ζενίτ, «χρυσή» πρόκριση η Ζάκσα (vid)

bet365

Τεράστιο ματς στην Πολωνία με την Ζενίτ να ανατρέπει την ήττα στην έδρα της και να επικρατεί με 3-2, αλλά την Ζάκσα να πανηγυρίζει στο τέλος παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Champions League στο «χρυσό» σετ.

Απίστευτο παιχνίδι στην Πολωνία ανάμεσα στην Ζάκσα και την Ζενίτ, στη ρεβάνς της νίκης των Πολωνών μέσα στην Ρωσία με 3-2 για τα ημιτελικά του Champions League. Η ομάδα του Αλένκο πήρε το πρώτο σετ, είδε τους αντιπάλους της να προηγούνται με 2-1, επικράτησε με 3-2, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο Νίκολα Γκρμπιτς καθώς η Ζάκσα πήρε το χρυσό σετ και την πρόκριση για τον τελικό (17-25, 25-16, 25-21, 28-30, 18-20, 15-13).

Ο αγώνας ήταν πραγματικά μια διαφήμιση του βόλεϊ με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εξωπραγματικό θέαμα, κάτι λογικό αν σκεφτούμε πόσοι παικταράδες παίζουν σε αυτές. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Κάζμαρεκ και Σεμένιουκ που είχαν από 21 πόντους και τους ακολούθησαν οι Σλίβκα με 17 και Σμιθ με 13. Για τους ηττημένους ο Μιχαΐλοφ είχε 27, ο Ν' Γκαπέ 22 και μετά το χάος.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα