Ιντάλγκο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν» (vid)

Newsroom
Ιντάλγκο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν» (vid)

bet365

O ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, που ξεχώρισε με την απόδοσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του αλλά τα επεισόδια της Τρίτης.

O Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, τόνισε στη COSMOTE TV μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού: «Είχαμε μελετήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Όταν χάσαμε το πρώτο σετ είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σήμερα παίξαμε εκπληκτικά όλοι.

Θέλω να πω συγγνώμη σε όσους ήταν εδώ χθες και τα όσα έγιναν. Ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν και δε μπορούσαν να αναπνεύσουμε, λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν και που δεν έγινε χθες το ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σήμερα, πήραμε τη νίκη και είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μία μεγάλη νίκη, είμαι περήφανος για τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά όλη τη σεζόν, λυπάμαι που δεν έγινε με κόσμο για να διαφημίσουμε το σπορ. Εμείς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, τα δώσαμε όλα παλέψαμε κάθε πόντο για να κερδίσουμε. Θέλω να το ευχαριστηθώ και μετά να δούμε τη Μακάμπι μετά».

@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα