Ευρωπαϊκό διήμερο… πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Οστάνδη

Ευρωπαϊκό διήμερο… πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Οστάνδη

Newsroom
Ευρωπαϊκό διήμερο… πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Οστάνδη

bet365

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποδέχονται την Χερμς Οστάνδης (15:30) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται, για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup θέλουν να κάνουν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού κόντρα στην Οστάνδη (15:30).
Κι οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν μέσα σε 24 ώρες στο κλειστό του Αγίου Θωμά, καθώς η Βελγική ομάδα συμφώνησε να παιχτούν και τα δύο ματς σήμερα και αύριο στην έδρα του «τριφυλλιού». Μια εξέλιξη που είναι στα υπέρ για τις «πράσινες» που θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους και στα δύο παιχνίδια.

Το «τριφύλλι» πάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτά τα δύο παιχνίδια μετά και τη νίκη του στο ντέρμπι κορυφής επί του ΠΑΟΚ, που έχουν φέρει την ομάδα στο +5 στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε ενθουσιασμένες για τα ματς με την Οστάνδη. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα που θα γίνουν και οι δύο αγώνες στην Αθήνα και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι σημαντική στιγμή αν καταφέρουμε να προκριθούμε» ανέφερε για την αναμέτρηση η κεντρική του «τριφυλλιού» Τζένιφερ Κρος.

@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα